Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele Iohannis a promulgat Legea prin care 21 martie devine Ziua Olteniei

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis a promulgat Legea prin care 21 martie devine Ziua Olteniei

Legea prin care data de 21 martie va marca Ziua Olteniei a fost promulgata, joi, de presedintele Klaus Iohannis. Astfel, autoritatile vor organiza programe si manifestari cu caracter cultural, artistic si stiintific, pentru a celebra evenimentul. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 21 martie devine Ziua Olteniei

Ziua Olteniei se va sarbatori in fiecare an, pe data de 21 martie. Legea a primit votul final in Parlament pe 21 martie anul acesta si a fost promulgata joi, 13 aprilie, de presedintele Klaus Iohannis,.

Presedintele a promulgat legea prin care copiii sub 3 ani pot fi exceptati de la calculul cheltuielilor de intretinere

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea prin care copiii minori, cu varsta pana la trei ani, pot fi exceptati de la calculul cheltuielilor de intretinere si de la cel al cheltuielilor asociatiei de proprietari, potrivit Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care copiii de pana la trei ani sunt scosi de la plata intretinerii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru modificarea si completarea Legii 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, care prevede exceptarea.

Iohannis a promulgat legea prin care copiii de pana la 3 ani sunt scosi de la plata intretinerii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru modificarea si completarea Legii 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, care prevede exceptarea copiilor minori cu varsta de pana la 3 ani de la plata cheltuielilor de intretinere ale locuintei prin intermediul asociatiei de proprietare.

Iohannis a promulgat Legea care instituie Ziua Olteniei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea privind instituirea zilei de 21 martie - Ziua Olteniei, sarbatoarea urmand a fi marcata de autoritati prin organizarea unor programe si manifestari cu caracter cultural-artistic si stiintific.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care copiii de pana la 3 ani sunt scosi de la intretinere

Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, care prevede exceptarea copiilor minori cu varsta de pana la 3 ani de la plata cheltuielilor de intretinere ale locuintei prin.

Presedintele ungar Janos Ader a promulgat legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa

Presedintele ungar Janos Ader a promulgat luni legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa, ce ar putea obliga Universitatea Central Europeana, una dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant internationale din Ungaria, finantara de americanul George Soros, sa isi inchida portile, relateaza Reuters.

Presedintele ungar a promulgat legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa

Presedintele ungar Janos Ader a promulgat ieri legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa, ce poate obliga Universitatea Central Europeana, una dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant internationale din Ungaria, finantata de americanul George Soros, sa isi inchida portile, relateaza Reuters.

CPI Property Group a finalizat tranzactia prin care a preluat 11 centre comerciale

Dezvoltatorul imobiliar ceh CPI Property Group a finalizat tranzactia prin care a preluat de la CBRE Global Investors un numa de unsprezece centre comerciale din Cehia, Ungaria, Polonia si Romania, printre care si galeria comerciala din cadrul centrului Felicia Shopping Center din Iasi, a anuntat compania de consultanta CBRE.

Un liberal le-a declarat razboi parcagiilor: Proiect de lege prin care perceperea de taxe fara autorizare sa fie pedepsita cu inchisoare

Avocatul Cristian Bacanu, membru PNL, a depus la Parlament un proiect de lege prin care persoanele care percep fara autorizare taxe pentru parcare, asa-numitii parcagii, ar putea fi pedepsite cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )