Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Preview cu iPad Air, lansata astazi si in Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Preview cu iPad Air, lansata astazi si in Romania

IPad Air a fost lansata in Romania. Noua tableta Apple este disponibila spre cumparare incepand de azi in retail si la operatori telecom. La Adevarul Live s-a discutat despre noul gadget Apple. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 13.00: Preview cu iPad Air, lansata astazi si in Romania

IPad Air a fost lansata in Romania. Noua tableta Apple este disponibila spre cumparare incepand de azi in retail si la operatori telecom. La Adevarul Live, de la ora 13. 00, discutam despre noul gadget Apple.

Apple iPad Air s-a lansat si in Romania, cu preturi de la circa 2.300 lei

Cea mai noua tableta a Apple, iPad Air, este disponibila de vineri si in Romania, cu preturi intre 2. 300 si 4. 100 lei in functie de specificatii. O diferenta majora tine de faptul ca noul iPad este cu aproape 200 de grame mai usor, insa autonomia promisa este de zece ore.

iPad Air, un alt produs Apple de generatie noua care nu suporta reparatii

IPad Air este un alt produs Apple din noua generatie a carui reparatie este aproape imposibila. Era si normal sa ajungem aici, avand in vedere cat de mult s-a miniaturizat tehnologia in ultimii ani. Service-urile de IT se vor ocupa pe viitor probabil doar de preluarea unui numar mare de produse si livrarea acestora catre producator. Acum putina vreme, discutam de noul Apple MacBook Retina, care si el se afla in aceeasi situatie ca iPad Air, adica aproape imposibil de [].

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, pusa in vanzare de Orange

Operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat joi ca incepand cu 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pentru 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si care are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, vanduta de Orange la preturi de la 349 de euro impreuna cu abonament de 25 de euro pe doi ani

Orange a anuntat joi ca incepand din 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pe 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )