Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

VIDEO Record pentru formatia Queen: cel mai bine vandut album al tutuor timpurilor, in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Record pentru formatia Queen: cel mai bine vandut album al tutuor timpurilor, in Marea Britanie

Trupa Queen a scris istorie in ceea ce priveste topul muzical din Marea Britanie, devenind formatia cu cel mai bine vandut album din toate timpurile: 6 milioane de exemplare, dupa cum noteaza BBC. continuă pe Adevărul

Basescu,despre candidatura lui Oprescu la Presedintie: il stiu cel mai bine maidanezii.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, primarul general Sorin Oprescu nu are sanse sa castige la alegerile prezidentiale. A mai luat 2% Sorin Oprescu, cand statea mai bine. Inca nu se prinsese lumea cum e cu Sorin Oprescu. Iar pe Sorin Oprescu cel mai bine il cunosc cainii maidanezi, a comentat Basescu. Presedintii PSD, UNPR si PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea aliantei electorale Uniunea Social-Democrata USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind .

Studiu: iPad mini este cel mai usor de stricat gadget din lume

O firma specializata pe asigurari de gadgeturi, a clasificat tableta iPad mini ca fiind cel mai usor de stricat gadget din lume. Cu toti stim cat de sensibile sunt gadgeturile moderne la cazaturi, probleme software sau hardware. in teorie, multe dintre ele rezista la cazaturi superficiale si socuri minore, din pacate, experienta ne-a demonstrat ca, nu le putem avea pe toate. Fie ne dorim o tableta sau un smartphone care arata foarte bine, fie optam pentru unul rezistent si butucanos.

Modelele Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute automobile in Rusia in luna ianuarie

Modelele marciiDacia Duster, Logan siSandero au prins la publicul rus, clasandu-se in topul celor mai bine vandute masini inRusia in luna ianuarie. in ianuarie, rusii au cumparat cele mai.

Duster, Logan si Sandero, printre cele mai bine vandute masini in Rusia

Modelele Duster, Logan si Sandero, produse de Renault s-au situat, in ianuarie, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, potrivit datelor publicate, astazi, de Association of European Businesses AEB).

Pretul modelului iPhone 5S in Romania, CEL MAI MARE din U.E.

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui.

Seful Politiei Rutiere: in 2013 s-a inregistrat cel mai mic numar de morti in accidente rutiere din ultimele doua decenii

In anul 2013 s-a inregistrat cel mai mic numar de morti in urma accidentelor rutiere din ultimii 20 de ani, a anuntat marti seful Politiei Rutiere Lucian Dinita. Este pentru prima oara, dupa 20 de ani,.

Optimismul firmelor britanice a urcat la inceputul anului la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii

Optimismul firmelor din Marea Britanie a crescut in luna ianuarie la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, potrivit unui raport al companiei de contabilitate si consiliere pentru afaceri BDO, citat de cotidianul.

Cel mai mare furnizor de aur la nivel mondial intra pe piata noastra

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intra pe piata din Romania. infiintata in anul 1920, in Africa de Sud, de catre Ministerul Minelor cu scopul de a rafina aurul din minele nationale, Rand Refinery este in prezent cel mai mare complex integrat de topire si rafinare a metalelor pretioase.

FOTO: Cel mai mare vas de croaziera ajunge in Europa

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, Allure of the Seas, va ajunge in Europa pentru prima data anul viitor, iar o saptamana de relaxare la bordul sau va costa incepand de la mai putin de 1. 000 de euro.

Cisco: Vulnerabilitatile si amenintarile de securitate au atins in 2013 cel mai ridicat nivel

Vulnerabilitatile si amenintarile de securitate au atins in 2013 cel mai ridicat nivel din 2000 incoace, potrivit Raportului Cisco de securitate, dat de publicitatii astazi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )