Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO. Retracteaza Robert Turcescu autodeconspirarea?

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Retracteaza Robert Turcescu autodeconspirarea?

A fost sau n-a fost? Aceasta este intrebarea care inca il urmareste pe Robert Turcescu, devenit intre timp candidatul PMP la Primaria Capitalei. continuă pe România Liberă

Robert Turcescu si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Noi, PMP, dam tonul la schimbare (VIDEO)

Robert Turcescu si-a depus oficial candidatura pentru functia de Primar General al Capitalei, el fiind sustinut de Partidul Miscarea Populara, formatiune condusa de Traian Basescu. Un program scris.

Robert Turcescu in batalia pentru Bucuresti: Voi castiga Primaria Capitalei. Niciodata nu am raspuns la ordinele nimanui, cu atat mai putin la ordinele unui serviciu secret

Candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei, Robert Turcescu, este invitatul special al lui Sabin Orcan, in exclusivitate pe B1 TV. Turcescu vorbeste despre planurile sale pentru Bucuresti, dar si.

Adevarul Live, ora 13.00. Eugen Tomac, despre proiectul sau electoral pentru Sectorul 1 si despre candidatura lui Robert Turcescu la Primaria Capitalei

Candidatul PMP la Primaria Sectorului 1, Eugen Tomac, vorbeste, la Adevarul Live, despre sansele sale de a ajunge primar. De asemenea, Tomac prezinta detalii de culise privind decizia PMP de a-l sustine pe Robert Turcescu in cursa pentru Primaria Capitalei, dar si despre implicarea lui Traian Basescu in campania electorala.

Robert Turcescu si-ar putea depune astazi candidatura la Primaria Capitalei

Jurnalistul Robert Turcescu isi va depune cel mai probabil astazi candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei, din partea Partidului Miscarea Populara PMP), potrivit Agerpres.

Robert Turcescu: Nu am indeplinit nicio misiune data de vreun serviciu secret

Robert Turcescu, candat din partea PMP la Primaria Capitalei, a vorbit, la B1 TV despre momentul in care s-a deconspirat ca fiind ofiter acoperit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )