Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: Romanii din Ucraina constuiesc baricade si blocheaza autostrazi in semn de protest impotriva mobilizarii

Adevărul Adevărul,
VIDEO: Romanii din Ucraina constuiesc baricade si blocheaza autostrazi in semn de protest impotriva mobilizarii

Majoritatea localitatilor cu populatie preponderent romanofona din regiunea Cernauti protesteaza impotriva mobioizarii partiale in Ucraina. Recent s-au alaturat la protestatari si satele din Nordul Basarabiei raionul Noua Sulita). continuă pe Adevărul

VIDEO Romanii din Ucraina construiesc baricade si blocheaza autostrazi, in semn de protest fata de mobilizarea la razboi

Majoritatea localitatilor cu populatie preponderent romanofona din regiunea Cernauti protesteaza fata de mobilizarea partiala a Ucrainei. Recent s-au alaturat la protestatari si satele din Nordul Basarabiei raionul Noua Sulita).

VIDEO Romanii din Ucraina au blocat autostrada Cernauti-Kiev protestand impotriva mobilizarii pentru razboi

Sute de romani din regiunea Cernauti, au blocat, vineri seara, mai multe drumuri, printre care si autostrada spre Kiev, in semn de protest fata de mobilizarea tinerilor pentru razboi. in satul romanesc Ostrita de langa Cernauti 280 de tineri au primit ordin de mobilizare in armata.

VIDEO Time, reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina: Tarul secolului 21, Vladimir Putin, stapaneste arta intunecata de a dezvolta probleme pe care doar el le poate rezolva

Revista americana Time a publicat un reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina, in care si-au pierdut viata 298 de oameni, dupa prabusirea unui avion Boeing 777, cel mai probabil in urma unui atac cu racheta sol-aer.

Uniunea Europeana ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii implicati in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat, sambata, pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina,.

Un nou embargo al Rusiei: importurile de lactate din Ucraina, limitate

Rusia va limita, incepand de luni, importurile de produse lactate din Ucraina, evocand riscuri sanitare, in contextul in care Ucraina incearca o apropiere comerciala de Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

Rusia a decis sa limiteze importurile de produse lactate din Ucraina

Rusia a decis sa limiteze, incepand de luni, importurile de produse lactate ce provin din Ucraina, evocand riscuri sanitare, in contextul in care Ucraina actioneaza in vederea unei apropieri comerciale de.

UE ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii pentru implicarea in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina, potrivit Jurnalului oficial al UE, relateaza AFP, scrie.

UE sanctioneaza sefii serviciilor rusesti de informatii pentru implicarea in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat sambata pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina, potrivit.

Subiectele zilei: Povestea miliardarului filantrop care viseaza la refacerea Imperiul Rus, acuzat ca finanteaza actiunile separatistilor din Ucraina; Fiscul i-a luat lui Borcea 1,2 milioane de dolari. Fratii Becali au scapat: 0 lei; Marii absenti de la C

Cine este Diavolul, rusul pe care serviciile secrete din Ucraina il acuza pentru tragedia zborului MH17. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii inregistrarea unei conversatii telefonice dintre doi separatisti, cu doua minute inainte. Refugiat in Romania: In Siria ne taia capul pe loc, aici murim incet. Izgoniti de razboiul care le dezbina tara, refugiati sirieni si repatriati romani cauta salvarea in Romania. Aici gasesc insa o ambasada ostila, un ajutor infim din partea statului.

Rusia interzice importurile de lactate din Ucraina

Autoritatea centrala de supraveghere a sigurantei alimentare din Rusia a interzis toate importurile de produse lactate din Ucraina, decizia urmand a intra in vigoare de la inceputul saptamanii viitoare, transmite The Moscow Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )