Libnet.ro
UNICEF

23:46

Fata violata din Vaslui e hartuita pe Internet. Iata detaliile intregii povesti

Antena3 Antena3,
Fata violata din Vaslui e hartuita pe Internet. Iata detaliile intregii povesti

La zece luni de la viol si la cateva saptamani dupa ce agresorii ei au fost trimisi in arest, adolescenta din Vaslui violata de sapte tineri este hartuita din nou. De data aceasta, pe Internet. Fotografii. continuă pe Antena3

Pro TV a fost amendat pentru trei stiri, dar a scapat din nou fara sanctiune in cazul Maruta/fata din Vaslui

CNA a amendat, marti, cu 15. 000 de lei postul Pro TV pentru trei stiri in care a fost incalcata legislatia audiovizualului, inclusiv una in care au fost prezentate imagini de la locul unei sinucideri, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, CNA a analizat din nou cazul emisiunii La Maruta in care a fost prezentata fata violata din Vaslui, dar nici de data aceasta nu a fost votata o sanctiune, potrivit Paginademedia. ro.

Perchezitii la Consiliul Judetean si Prefectura din Vaslui

Procurorii anticoruptie au inceput mai multe perchezitii in aceasta dimineata la Consiliul Judetean Vaslui, Prefectura Vaslui si alte doua comune din judet, ne-au spus surse judiciare. DNA investigheaza fapte de coruptie legate de atribuirea unor contracte cu fonduri europene acordate prin POS Mediu, ne-au mai spus sursele citate.

Descoperire infioratoare pe marginea unui drum din Vaslui

Un barbat de 37 de ani din judetul Vaslui a fost gasit mort pe un drum comunal, politistii luand in calcul varianta ca el sa fi fost victima unui accident rutier, astfel ca au deschis o ancheta pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )