Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pro TV a fost amendat pentru trei stiri, dar a scapat din nou fara sanctiune in cazul Maruta/fata din Vaslui

Hotnews Hotnews,
 Pro TV a fost amendat pentru trei stiri, dar a scapat din nou fara sanctiune in cazul Maruta/fata din Vaslui

CNA a amendat, marti, cu 15. 000 de lei postul Pro TV pentru trei stiri in care a fost incalcata legislatia audiovizualului, inclusiv una in care au fost prezentate imagini de la locul unei sinucideri, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, CNA a analizat din nou cazul emisiunii La Maruta in care a fost prezentata fata violata din Vaslui, dar nici de data aceasta nu a fost votata o sanctiune, potrivit Paginademedia. ro. continuă pe Hotnews

Pro TV a fost amendat de CNA pentru trei materiale prezentate in cadrul Stirilor de la ora 19.00

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, 8 septembrie, sa amendeze Pro TV cu 15. 000 de lei, din cauza a trei stiri care au incalcat legislatia audiovizualului, intre care s-a numarat si un material in care au fost prezentate imagini de la locul unei sinucideri.

Procesul in care Marian Oprisan este acuzat de fapte de coruptie a fost amanat pentru a treia oara de Curtea de Apel Cluj

Procesul in care Marian Oprisan este acuzat de abuz in serviciu, utilizarea creditelor in alte scopuri, fals si uz de fals a fost amanat pentru a treia oara de Curtea de Apel Cluj in vederea studierii unor.

Pro TV, amendat de CNA. Ce stiri au incalcat legislatia audiovizualului

Postul Pro TV a fost amendat cu 15. 000 de lei de catre Consiliul National al Audiovizualului CNA), din cauza a trei stiri care au incalcat legislatia audiovizualului.

Doua persoane au fost retinute pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul DNA Pitesti au dispus retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi, a inculpatilor Ioan Mazga si Mihai Alexandru Pandrea, cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )