Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Scene violente in Piata Victoriei: doi jandarmi, printre care o femeie, batuti de manifestanti furiosi, dupa ce au fost abandonati de colegi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scene violente in Piata Victoriei: doi jandarmi, printre care o femeie, batuti de manifestanti furiosi, dupa ce au fost abandonati de colegi

Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost prinsi in mijlocul unui grup de manifestanti si au cazut victime agresiunii multimii furioase. continuă pe Adevărul

VIDEO Scene violente in Piata Victoriei: doi jandarmi, printre care o femeie, batuti de manifestanti furiosi

Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost prinsi in mijlocul unui grup de manifestanti si au cazut victime agresiunii multimii furioase.

VIDEO Doi jandarmi, printre care o femeie, batuti de manifestanti furiosi, dupa ce au fost abandonati de colegi

Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost prinsi in mijlocul unui grup de manifestanti si au cazut victime agresiunii multimii furioase. Jandarmerita este internata la UPU Floreasca, cu traumatism si suspiciune de fractura de coloana cervicala.

Protestul Diasporei: Incidente incredibile in Piata. Cel putin doi jandarmi au fost scosi din dispozitiv si batuti de ultrasi/ Reactia jandarmilor a fost dura si a afectat si protestatarii pasnici

Violentele au escaldat in Piata Victorie. Dupa ce jandarmii au dat cu gaze lacrimogene in toata piata si au incercat sa intre in multime, mai multi ultrasi au reusit sa scoata din dispozitiv cel putin doi jandarmi, dintre care o femeie, si au inceput sa-i loveasca. Dupa ce in prima faza, jandarmii prinsi la mijloc au parut abandonati de colegii lor, acestia au intervenit ulterior in forta cu grenade lacrimogene si tunuri de apa incercand sa elibereze total locul, violenta lor fiind indreptata impotriva tuturor protestatarilor pasnici. UPDATE: Potrivit Digi24, protestatarii ar fi furat doua arme de la jandarmii prinsi in ambuscada.

Protestul Diasporei: Incidente incredibile in Piata. Cel putin doi jandarmi au fost scosi din dispozitiv si batuti de huligani/ Reactia jandarmilor a fost dura si a afectat si protestatarii pasnici

Violentele au escaldat in Piata Victorie. Dupa ce jandarmii au dat cu gaze lacrimogene in toata piata si au incercat sa intre in multime, mai multi huligani au reusit sa scoata din dispozitiv cel putin doi jandarmi, dintre care o femeie, si au inceput sa-i loveasca. Dupa ce in prima faza, jandarmii prinsi la mijloc au parut abandonati de colegii lor, acestia au intervenit ulterior in forta cu grenade lacrimogene si tunuri de apa incercand sa elibereze total locul, violenta lor fiind indreptata impotriva tuturor protestatarilor pasnici. UPDATE: Potrivit Digi24, protestatarii ar fi furat doua arme de la jandarmii prinsi in ambuscada.

Violente la mitingul din Piata Victoriei. Momentul in care cativa provocatori arunca cu bucati de carosabil. Jandarmeria face apel la calm (VIDEO)

Jandarmeria Romana ii indeamna pe oamenii care vor sa protesteze in Piata Victoriei sa nu vina insotiti de copii, dat fiind ca protestul nu a inceput oficial inca si deja s-au inregistrat mai multe.

Protest MANELIZAT la Piata Victoriei: Se arunca cu BANI in jandarmi si se scandeaza Jandarmeria apara hotia (FOTO)

Tensiuni in Piata Victoriei intre manifestanti si jandarmi. Oamenii ii acuza ca apara hotii si se gandesc doar la salariu. Protestatarii au aruncat cu bani inspre jandarmi si au strigat Jandarmeria.

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu.

Jandarmii au dispersat multimea din fata Guvernului: toata Piata Victoriei a fost acoperita cu gaze lacrimogene

Huligani cu tricourile trase pe cap au aruncat cu obiecte contondente spre jandarmi, iar fortele de ordine au tras gaze lacrimogene in sus, fumul raspandind-se in toata Piata Victoriei. Jandarmii au intrat in manifestanti, mare parte din Piata golindu-se.

Incident in Piata Victoriei la mitingul diasporei: Doua persoane au fost ridicate de jandarmi. 400 de pesoane s-au adunat in Piata Victoriei

Zeci de persoane au ajuns deja in Piata Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autoritatile au anuntat de diminata ca se fac controale pirotehnice preventive la masinile parcate in zona, pentru a fi.

Jandarmeria, apel catre parinti: Nu aduceti copiii in Piata Victoriei

Jandarmeria Romana face apel catre protestatarii din Piata Victoriei sa se delimiteze de grupurile care provoaca violente, iar cei care vor sa vina la manifestatie sunt indemnati sa nu fie insotiti de copii. De asemenea, Jandarmeria spune ca respecta in egala masura dreptul celor care nu vor sa protesteze si anunta ca nu va ezita sa restabileasca linistea ori de cate ori aceasta este tulburata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )