Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Selena Gomez lanseaza cel mai emotionant clip din cariera pentru piesa The Heart Wants What It Wants! Uite cum incearca sa explice lumii intregi ce simte pentru Justin Bieber

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Selena Gomez lanseaza cel mai emotionant clip din cariera pentru piesa The Heart Wants What It Wants! Uite cum incearca sa explice lumii intregi ce simte pentru Justin Bieber

Selena Gomez revine la muzica, desi spunea ca va lua o pauza si se va concentra pe actorie. Cantareata emotioneaza. continuă pe Devorator Monden

Chinezii care au dat cel mai subtire telefon lanseaza unul cu o super baterie. Va ajunge si in Romania

Chinezii de la Gionee, creatorii celui ce a fost cel mai subtire telefon din lume, tocmai au lansat un smartphonecu obaterie impresionanta. Telefonul Gionee Elife S5. 1, cel care a fost detinatorul titlului de cel mai subtire telefon din lume cu o grosime de doar 5,15 milimetri, si-a pierdut de curand coroana in favoare lui Oppo R5. Gionee, totusi, nu iese din atentia lumii si lanseaza Gionee Marathon 3, un telefon cu o baterie de 5000 mAh. Cu o singura incarcare, [].

VIDEO. Care cel mai scump palat rezidential din lume

Palatul Alb al lui Recep Tayyip Erdogan este cel mai scump palat rezidential din lume, avand un cost de constructie de peste 490 de milioane de euro si 1. 000 de camere, motiv pentru care noul presedinte al Turciei a fost acuzat de popor ca se poarta ca un sultan, scrie Mediafax.

Corlatean: Pe 16 noiembrie voi vota in strainatate, cel mai probabil la Londra

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, miercuri, ca pe 16 noiembrie va vota intr-o sectie din strainatate, cel mai probabil la Londra. Cel mai probabil pe 16 noiembrie voi vota in strainatate,.

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Ion Tiriac redevine cel mai bogat roman. Fratii 'Dedeman' ajung pe locul trei in topul miliardarilor

Omul de afaceri Ion Tiriac este cel mai bogat roman, cu o avere de 1,2 - 1,3 miliarde de euro, dupa ce a revenit, dupa patru ani, pe primul loc al clasamentului, potrivit Top 300 Capital Cei mai bogati romani.

EXCLUSIV! CEL MAI SINCER INTERVIU cu Kamelia: Ne certam foarte rar.. Cateodata cedeaza el, cateodata eu.

Frumoasa timisoreanca ce a lansat de curand cel mai recent single al ei, Te rog, Kamelia ne-a acordat un interviu.

Seful ANRP: La Bistrita fost cel mai mare jaf impotriva statului

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, George Baesu, spune ca la Bistrita s-a facut cel mai mare jaf impotriva statului roman, acordandu-se despagubiri de zeci de milioane de lei, informeaza Mediafax.

Cel mai mare targ de medicina din tara aduna expozanti din patru tari

Cel mai asteptat eveniment pentru industria medicala din tara: AR-Medica se desfasoara in perioada 6-8 noiembrie, la Arad. Ajunsa anul acesta la cea de-a XXI-a editie, expozitia cu caracter international este organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad la Complexul Expozitional Expo Arad.

Ion Tiriac a redevenit cel mai bogat roman!

Ion Tiriac revine in topul celor mai bogati romani, dupa multi ani de pauza. El este acum cel mai instarit om de afaceri, cu o avere de aproape 1,3 miliarde de euro. Iata pe cine l-a depasit.

Cel mai mare targ pentru copii si viitoare mamici se deschide maine. Ce noutati sunt in acest an la Baby Boom Show

Baby Boom Show, cel mai mare targ copii cu varste intre 0 si 5 ani, isi deschide portile in perioada 6-9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Carucioarele electrice si saltelele ergonomice pentru bebelusi sunt doar cateva dintre noutatile prezentate la aceeasta editie a targului.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )