Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera

Simona Halep a castigat duminica finala turneului de la Indian Wells, reusind o revenire dramatica in meciul disputat impotriva Jelenei Jankovic. Simona s-a impus in trei seturi - 2-6, 7-5, 6-4, dupa doua ore si 38 de minute, si a reusit sa isi adjudece al 11-lea titlu din cariera. Este cel mai important titlu al Simonei, de categorie Premier Mandatory 1000 puncte). Simona primeste 1000 de puncte WTA si un cec de 900. 400 de dolari si va trece in fruntea clasamentului WTA Race pentru Turneul Campioanelor)Intra in material pentru desfasurarea LIVE TEXT. continuă pe Hotnews

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells! Prima reactie a Simonei

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat, duminica, al 11-lea titlu din cariera, dar cel mai important, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, in fata sportivei sarbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera

Simona Halep a castigat duminica finala turneului de la Indian Wells, reusind o revenire dramatica in meciul disputat impotriva Jelenei Jankovic. Simona s-a impus in trei seturi - 2-6, 7-5, 6-4, dupa doua ore si 38 de minute, si a reusit sa isi adjudece al 11-lea titlu din cariera. Este cel mai important titlu al Simonei, de categorie Premier Mandatory 1000 puncte). Simona primeste 1000 de puncte WTA si un cec de 900. 400 de dolari si va trece in fruntea clasamentului WTA Race pentru Turneul Campioanelor)Intra in material pentru desfasurarea LIVE TEXT.

Simona Halep, campioana la Indian Wells

Simona Halep a revenit dupa pierderea primului set si a castigat finala turneului de la Indian Wells in fata sarboaicei Jelena Jankovic, jucatoare care in primul set a jucat cel mai bun tenis al sau. Halep a revenit de trei ori in setul secund si a fortat intrarea in decisiv, dupa care a profitat de inmultirea erorilor adversarei si s-a impus in 2 ore si 37 de minute.

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells! Ultimul punct al turneului si reactia jucatoarei noastre

Finala dintre SImona Halep si Jelena Jankovici a durat doua ore si 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenta in finala unei competitii Premier Mandatory, dupa ce anul trecut a pierdut in ultimul act la Madrid, in fata Mariei Sarapova.

VIDEO Simona Halep, campioana la Indian Wells. Ultimul punct al turneului si reactia jucatoarei noastre

Finala dintre SImona Halep si Jelena Jankovici a durat doua ore si 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenta in finala unei competitii Premier Mandatory, dupa ce anul trecut a pierdut in ultimul act la Madrid, in fata Mariei Sarapova.

Simona Halep, in finala Indian Wells cu Jelena Jankovici. Cum arata parcursul celor doua tenismene

Simona Halep a ajuns in finala Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea partidei directe din semifinale, ca urmare a unei accidentari. In finala, Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Iata cum arata.

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat turneul WTA de la Indian Wells , dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, duminica, dupa ce a invins-o intr-o finala foarte.

VIDEO Simona Halep la Indian Wells: trei lovituri de exceptie reusite de jucatoarea noastra inaintea marii confruntari cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Indian Wells, unde va da peste cel mai greu adversar posibil, Serena Williams.

VIDEO Simona Halep la Indian Wells / Romanca si-a certat antrenorul: La 4-4 trebuia sa ma aplaudati mai cu energie ca veneam din spate! Eu nu inteleg...

Discutie aprinsa intre Simona halep si antrenorul Victor Ionita dupa primul set al partidei cu Suarez Navarro, pe care jucatoarea noastra l-a pierdut cu 7-5.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei - Site-ul WTA: Punct ireal reusit de Simona

Simona Halep a reusit, inca o data, sa fie trecuta de site-ul WTA la sectiunea lovitura zilei. In meciul cu Carla Suarez Navarro, Simona a castigat un punct ireal, dupa titreaza site-ul oficial al WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )