Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Situatie foarte tensionata in estul Ucrainei: Putin: Vor exista consecinte daca autoritatile de la Kiev au folosit armata impotriva propriului popor/ Soldatii ucraineni au retras blindatele si separatistii preiau din nou controlul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Situatie foarte tensionata in estul Ucrainei: Putin: Vor exista consecinte daca autoritatile de la Kiev au folosit armata impotriva propriului popor/ Soldatii ucraineni au retras blindatele si separatistii preiau din nou controlul

Situatia in estul Ucrainei devine tensionata: Blindate ucrainene au penetrat un baraj al insurgentilor in nordul orasului Slaviansk, bastion al separatistilor pro-rusi, anunta un fotograf al France Presse, care a vazut cinci vehicule trecand prin acest baraj. In oras, personalul civil al primariei a primit ordinul de evacuare a cladirii, a declarat Stella Horosheva, purtator de cuvant al liderului separatist local Viaceslav Ponomarev. Barbatii inarmati care asigura apararea primariei raman pe pozitii, a adaugat aceasta. 22:00 John McCain: Rusia ar putea ocupa Transnistria. Atitudinea lui Putin, similara cu a lui Hitler. continuă pe Hotnews

Ciocniri violente in estul Ucrainei. Putin ameninta Kievul

Situatia din Ucraina este departe de a se linisti. Ziua de joi a inceput cu ranirea unui militar in cursul unui asalt al separatistilor prorusi asupra unei baze militare din estul Ucrainei, conform agentiei AFP.

Putin raspunde actiunilor militare ale Kiev-ului in timp ce apar primele pierderi umane

Daca, astazi, regimul de la Kiev chiar a inceput sa foloseasca armata sa impotriva civililor din stat, atunci, asta este fara nici un dubiu o crima serioasa impotriva populatiei sale, a declarat Presedintele Rusiei in timpul unui forum media din Sankt Petersburg, afirmatii sustinute in urma unui conflict armat intre fortele ucrainene si federalisti pro-rusi locali, langa orasul Slaviansk din estul Ucrainei, transmite agentia de presa RIA Novosti.

Vladimir Putin: Actele Kievului in estul Ucrainei vor avea consecinte

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat, joi, ca actele Kievului in estul ucrainei vor avea consecinte, calificand recursul Guvernului la armata drept o crima grava impotriva propriului popor,.

Putin: Actele Kievului in estul Ucrainei vor avea consecinte. Interventia armata in est, o crima grava impotriva propriului popor

Actele Kievului in estul Ucrainei vor avea consecinte, a avertizat joi presedintele rus Vladimir Putin, calificand recursul Guvernului la armata drept o crima grava impotriva propriului popor, relateaza AFP, conform Mediafax.

Purtatorul de cuvant al lui Putin: Rusia verifica informatiile din estul Ucrainei

Kremlinul verifica informatiilor privind situatia din teren in urma confruntarilor in sud-estul Ucrainei, a anuntat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al presedintelui rus, conform ITAR-TASS.

Victimele conflictului intre Kiev si estul Ucrainei: jurnalisti si civili tinuti ostatici de fortele proruse

Militia prorusa din Estul Ucrainei, care a preluat controlul cladirilor guvernamentale de aproape doua saptamani, a admis miercuri ca a retinut un jurnalist american in sediul local al Serviciilor de Securitate din Sloviansk, el fiind subiectul unei investigatii a activistilor separatisti. Alaturi de jurnalistul strain alte zece persoane au fost tinute ostatice de catre activistii loiali Kremlinului, unii dintre ei fiind omorati sau eliberati.

Kievul ataca RUSIA: Avem DOVEZI clare. Kremlinul, implicat in revoltele din estul Ucrainei

Guvernul de la Kiev sustine ca are dovezi ca militarii rusi sunt implicati in revoltele separatiste din estul Ucrainei. Serviciile ucrainene au trimis tarilor occidentale fotografii ale unor rebeli care par.

Soldat ranit intr-un asalt al prorusilor asupra unei baze militare in estul Ucrainei

Un militar a fost ranit, joi, in cursul unui asalt al separatistilor prorusi asupra unei baze militare din estul Ucrainei, anunta Kievul, transmite AFP citata de Mediafax.

Rusia insista ca Administratia de la Kiev sa retraga trupele din estul Ucrainei

Federatia Rusa insita ca Administratia de la Kiev sa retraga trupele din estul Ucrainei, unde a fost reluata operatiunea antiterorista contra separatistilor prorusi, anunta Ministerul rus de Externe, citat.

LIVE TEXT Ucraina: Situatie foarte tensionata in estul tarii: Blindate ucrainene au intrat in Slaviansk. Separatistii au luat cu asalt o baza militara din Est; un soldat a fost ranit / Primaria din Mariupol a fost eliberata - ministrul ucrainean de Inter

Situatia in estul Ucrainei devine tensionata: Blindate ucrainene au penetrat un baraj al insurgentilor in nordul orasului Slaviansk, bastion al separatistilor pro-rusi, anunta un fotograf al France Presse, care a vazut cinci vehicule trecand prin acest baraj. In oras, personalul civil al primariei a primit ordinul de evacuare a cladirii, a declarat Stella Horosheva, purtator de cuvant al liderului separatist local Viaceslav Ponomarev. Barbatii inarmati care asigura apararea primariei raman pe pozitii, a adaugat aceasta. Urmareste LIVE TEXT evenimentele din Ucraina13:00 Pana la cinci insurgenti au fost ucisi la Slaviansk, anunta ministerul ucrainean de Interne12. 02 Blindate ucrainene au intrat in Slaviansk. 30 Tiruri de arma la Slaviansk, un post de control al separatistilor este in flacari AFP).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )