Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Tecau si Rojer, invingatori in finala de dublu a turneului ATP de la Washington

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Tecau si Rojer, invingatori in finala de dublu a turneului ATP de la Washington

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a castigat proba de dublu a turneului ATP de la Washington, dotat cu premii totale de 1. 700 dolari, duminica, dupa ce a dispus cu 7-5, 6-4 in finala cu cuplul Sam Groth Australia)/Leander Paes India). continuă pe Hotnews

Tecau si Rojer, invingatori in finala de dublu a turneului ATP de la Washington

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a castigat proba de dublu a turneului ATP de la Washington, dotat cu premii totale de 1. 700 dolari, duminica, dupa ce a dispus cu 7-5, 6-4 in finala cu cuplul Sam Groth Australia)/Leander Paes India).

Horia Tecau in semifinalele de dublu de la Washington

Jucatorul Horia Tecau s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Washington in proba de dublu alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer.

Tecau si Rojer, in semifinalele turneului ATP 500 de la Washington

Horia Tecau si coechipierul sau Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinalele turneului ATP 500 de la Washington. Cei doi au trecut, in sferturi, de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares Austria/Brazilia), cap de serie numarul 2, cu scorul de 7-6 3), 6-2.

Horia Tecau si Jean-Julen Roger, in finala turneului ATP de la Washington

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Roger Romania/ Olanda) a trecut de dublul Jonathan Erlich/ Rajeev Ram Israel/SUA) si a obtinut calificarea in finala turneului de la Washington. Competitia americana este dotata cu premii totale in valoare de 1,4 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )