Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO. Teodor Melescanu: UN ROMAN, membru in gruparea terorista Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Teodor Melescanu: UN ROMAN, membru in gruparea terorista Statul Islamic

Teodor Melescanu, fostul director SIE: A fost la un moment dat un roman. Stim ca a plecat din Romania cu intentia sa ajunga, nu stim daca a ajuns, ce a facut, pentru ca nimeni nu poate sa urmareasca foarte bine orice miscare a oricarui cetatean roman. Pentru Romania nu este un pericol legat de reintoarcerea unui roman, daca se confirma. continuă pe România Liberă

VIDEO. Teodor Melescanu: UN ROMAN, in gruparea terorista Statul Islamic

Teodor Melescanu, fostul director SIE: A fost la un moment dat un roman. Stim ca a plecat din Romania cu intentia sa ajunga, nu stim daca a ajuns, ce a facut, pentru ca nimeni nu poate sa urmareasca foarte bine orice miscare a oricarui cetatean roman. Pentru Romania nu este un pericol legat de reintoarcerea unui roman, daca se confirma.

Fostul sef SIE Teodor Melescanu: Un roman s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi la Europa FM ca printre miile de europeni care au devenit adepti ai doctrinei promovate de gruparea terorista Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care opereaza aceasta.

VIDEO Teodor Melescanu, fost sef SIE, la Europa FM: Un roman s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi la Europa FM ca printre miile de europeni care au imbratisat doctrina gruparii teroriste Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care opereaza aceasta.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, pe britanicul Alan Henning, acesta fiind al patrulea ostatic occidental ucis in acest mod. Anuntul a fost facut vineri seara, de Centrul.

inca un ostatic, DECAPITAT de gruparea terorista Stat Islamic

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic. Britanicul Alan Henning lucra pentru o organizatie umanitara

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

Melescanu: Un roman, in gruparea teroristilor ISIS, cei care au decapitat jurnalisti in Orientul Mijlociu

In gruparea calailor ISIS, care au decapitat jurnalisti celebri veniti sa faca investigatii in Orientul Mijlociu, se numara si un roman. Avertismentul vine din partea fostului director al Serviciului de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2867 seconds )