Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Teodor Melescanu: UN ROMAN, in gruparea terorista Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Teodor Melescanu: UN ROMAN, in gruparea terorista Statul Islamic

Teodor Melescanu, fostul director SIE: A fost la un moment dat un roman. Stim ca a plecat din Romania cu intentia sa ajunga, nu stim daca a ajuns, ce a facut, pentru ca nimeni nu poate sa urmareasca foarte bine orice miscare a oricarui cetatean roman. Pentru Romania nu este un pericol legat de reintoarcerea unui roman, daca se confirma. continuă pe România Liberă

VIDEO. Teodor Melescanu: UN ROMAN, membru in gruparea terorista Statul Islamic

Teodor Melescanu, fostul director SIE: A fost la un moment dat un roman. Stim ca a plecat din Romania cu intentia sa ajunga, nu stim daca a ajuns, ce a facut, pentru ca nimeni nu poate sa urmareasca foarte bine orice miscare a oricarui cetatean roman. Pentru Romania nu este un pericol legat de reintoarcerea unui roman, daca se confirma.

Fostul sef SIE Teodor Melescanu: Un roman s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi la Europa FM ca printre miile de europeni care au devenit adepti ai doctrinei promovate de gruparea terorista Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care opereaza aceasta.

inca un ostatic, DECAPITAT de gruparea terorista Stat Islamic

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, pe britanicul Alan Henning, acesta fiind al patrulea ostatic occidental ucis in acest mod. Anuntul a fost facut vineri seara, de Centrul.

Gruparea terorista Stat Islamic a mai DECAPITAT un ostatic. Britanicul Alan Henning lucra pentru o organizatie umanitara

Gruparea terorista Stat Islamic SI) a mai decapitat un barbat, un britanic rapit de ei anul trecut in Siria, in timp ce lucra pentru o organizatie umanitara. Britanicul Alan Henning, in varsta de 47 de.

VIDEO Teodor Melescanu, fost sef SIE, la Europa FM: Un roman s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi la Europa FM ca printre miile de europeni care au imbratisat doctrina gruparii teroriste Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care opereaza aceasta.

Garry Kasparov: Putin este cel mai periculos om din lume, o amenintare pentru SUA mai mare ca Statul Islamic

Garry Kasparov, cunoscut ca fiind cel mai bun jucator de sah din lume, are o noua misiune. El spera sa convinga lumea ca cea mai mare amenintare globala nu este gruparea terorista Statul Islamic, ci Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse.

Melescanu, fostul sef al SIE, spune ca este posibil ca un roman sa se fi alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Prezidentiabilul Teodor Melescanu, fostul sef al SIE pana saptaman atrecuta, a vorbit, joi seara, la Digi 24, despre posibilitatea ca un roman sa se fi alaturat gruparii teroriste Statul Islamic. Teodor Melescanu nu stie insa daca romanul a ajuns sa se alature jihadistilor sau s-a ratacit in drum spre comandamentul gruparii teroriste.

Un roman s-a alaturat organizatiei teroriste Statul Islamic

Fostul director al SIE, Teodor Melescanu, a declarat, joi, ca printre miile de europeni care au imbratisat doctrina gruparii teroriste Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care.

Statul Islamic se foloseste de ostaticul John Cantlie pentru a trimite mesaje Statelor Unite

Inregistrarea, cea de-a treia in care apare ostaticul John Cantlie, a fost difuzata luni seara pe Internet si nu contine nicio referire la decizia Londrei de a participa la raidurile aeriene lansate de coalitia condusa de Statele Unite asupra pozitiilor detinute de gruparea terorista in Irak, ceea ce sugereaza ca imaginile au fost filmate inainte de ziua de vineri, cand Parlamentul britanic a aprobat decizia cu privire la ofensiva din Irak.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )