Libnet.ro
UNICEF

17:01

VIDEO. Top 7 cele mai stranii recorduri mondiale inregistrate anul acesta

Hotnews Hotnews,
VIDEO. Top 7 cele mai stranii recorduri mondiale inregistrate anul acesta

Unele recorduri implica rezistenta fizica, altele abilitati mentale, insa exista cateva care epateaza prin extravaganta. continuă pe Hotnews

Cele mai bine vandute ceasuri clasice de Black Friday

Pentru cei care prefera ceasurile clasice in locul celor mai noi smartwatch-uri , retailerii Watchshop. ro si Elefant. ro au publicat cataloagele cu oferte de Black Friday. Care sunt ceasurile cu cele mai mari reduceri?.

Cum a reusit unul dintre cele mai evitate spitale din Transilvania sa atraga medici de top. Unul dintre specialisti, convins cu reteaua de socializare Facebook

Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita a fost pana in urma cu cativa ani una dintre cele mai evitate unitati spitalicesti din Transilvania. Starea jalnica a spitalului si lipsa de specialisti i-au alungat pe cei care ar fi dorit sa vina la Bistrita. in ultimul an si jumatate nu mai putin de 22 de medici au venit din Bucuresti sau Cluj-Napoca, unul dintre ei marturisind ca a fost atras cu pozele postate de spital pe Facebook.

Top ceasuri clasice pe care nu trebuie sa le ratezi de Black Friday

Pentru cei care prefera ceasurile clasice in locul celor mai noi smartwatch-uri , retailerii Watchshop. ro si Elefant. ro au publicat cataloagele cu oferte de Black Friday. Care sunt ceasurile cu cele mai mari reduceri?.

Cele mai bune reduceri la iPhone de Black Friday 2015

Reducerile la iPhone de Black Friday 2015 sunt, probabil, printre cele mai vanate. Dupa ce am aruncat ochi pe site-uri precum eMAG sau evoMAG si am ales cele mai bune oferte la iPhone cu ocazia Black Friday. Se stie ca produsele Apple isi pastreaza mult preturile prohibitive, chiar daca sunt de mult timp in magazine. [] Cele mai bune reduceri la iPhone de Black Friday 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai vandute carti la Gaudeamus

Cele mai vandute carti la Gaudeamus. Volumul semnat de Igor Bergler, Biblia pierduta, s-a vandut in 1. 600 de exemplare, fiind declarata cea mai ravnita carte de la targul Gaudeamus, iar cartea lui Mircea Cartarescu, Solenoid, in 1000 de exemplare.

Cota TVA din Romania va ramane printre cele mai ridicate din lume si dupa reducerea la 20%

Cota standard de TVA din Romania este printre cele mai mari la nivel global si va ramane situata in prima cincime a clasamentului global chiar si dupa reducerea de la 1 ianuarie, la 20%, in timp ce cota unica plaseaza Romania in ultima cincime a.

Cele mai mari patru banci din Grecia raman in proprietate privata dupa majorarile de capital

Cele mai mari patru banci din Grecia vor ramane in proprietate privata dupa majorarile de capital incheiate saptamana trecuta, chiar daca Fondul Elen de Stabilitate Financiara HFSF) va cumpara la randul sau actiuni la institutiile de credit pentru a.

Cele mai tari petreceri date de familia Kardashian FOTO

Familia Kardashian este renumita pentru stilul de viata extravagant. Inclusiv petrecerile pe care le organizeaza au fost intotdeauna extrem de scumpe si de specaculoase. Iata cateva exemple.

Dont Starve: jocul educativ care iti va provoca cele mai mari cosmaruri

Cine spune ca jocurile pe calculator sunt o pierdere de vreme, n-a jucat niciodata Dont Starve! Cum ce este Dont Starve? Probabil cel mai bun joc din lume sic!), dar si cel care iti da cele mai mari cosmaruri.

Cele mai bune perioade de reduceri din an. Cand sa iesi la shopping pentru a obtine preturi cu pana la 80% mai mici

Vreti sa va innoiti garderoba, aveti nevoie de un nou gadget nou sau de un televizor mai mare? Planuiti vreo vacanta exotica? Le puteti cumpara pe toate, mult mai ieftin, dar trebuie sa fiti prevazator si sa urmariti ofertele speciale. Va prezentam cele mai bune perioade de reduceri din an.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )