Libnet.ro
UNICEF

10:01

VIDEO Viitorul Constanta-Astra Giurgiu 0-4 / Pustii lui Hagi au fostumiliti de giurgiuveni in exilul de la Chiajna

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viitorul Constanta-Astra Giurgiu 0-4 / Pustii lui Hagi au fostumiliti de giurgiuveni in exilul de la Chiajna

Astra s-a distrat pe terenul din Chiajna cu Viitorul lui Gica Hagi in prima etapa a noului sezon. Giurgiuvenii i-au spulberat pe pustii Constantei si asteapta cu mare incredere returul cu Omonia Nicosia din turul doi preliminar al Europa League in tur 1-1 acasa). continuă pe Adevărul

Azi LIVE Europa League, Astra Giurgiu - Omonia Nicosia (21:30)

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT, joi seara de la ora 21:30, meciul Astra Giurgiu-Omonia Nicosia din turul 2 preliminar al Europa League.

Europa League: Astra Giurgiu a obtinut doar o remiza cu Omonia Nicosia, scor 1-1

Astra Giurgiu a obtinut doar un rezultat de egalitate impotriva cipriotilor de la Omonia Nicosia, scor 1-1, intr-un meci disputat pe Arena Nationala din Bucuresti in turul doi preliminar al Europa League. Golul.

Astra Giurgiu da piept cu un adversar pe masura, Omonia Nicosia

Astra Giurgiu se intalneste joi in prima mansa a turului 2 al Ligii Europa cu Omonia Nicosia, o echipa ce anunta o disputa de la egal la egal. Meciul este in direct de la osa 21:30, se va juca pe Stadionul National si este live text pe onlinesport. ro. Echipa romana are un mic avantaj fata de Omonia.

Tragere la sorti Europa League: Astra Giurgiu e cap de serie, Petrolul Ploiesti si Pandurii - nu

UEFA a anuntat cele cinti grupe din care va extrage meciurile pentru turul 3 preliminar al Ligii Europa. Iata cum se situeaza echipele din Romania - Astra, Pandurii si Petrolul - acum fiind clar ce din ce adversari se va alege pentru ele. Tragerea la sorti o puteti urmari live text, aici, de la ora 14:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )