Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Viral: Iubirea, mai puternica decat ura: O campanie aparuta ca raspuns la romanul interzis in scolile din Israel

România Liberă România Liberă,
VIDEO Viral: Iubirea, mai puternica decat ura: O campanie aparuta ca raspuns la romanul interzis in scolile din Israel

Un videoclip care incurajeaza relatiile dintre palestinieni si evrei a fost publicat, joi, pe pagina de Facebook a publicatiei The Guardian, ca reactie la decizia Ministerului Educatiei din Israel de a scoate romanul Geder Haya Gardul), al scriitoarei Dorit Rabinyan, de pe lista cartilor care trebuie studiate in vederea examenului final in sectiile umaniste ale liceelor, in 31 decembrie. continuă pe România Liberă

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata

Bomba tarului, cum a fost poreclita de Occident, a fost cea mai puternica bomba nuclear detonata vreodata. A fost fabricata de Uniunea Sovietica sub numele oficial de RDS-220, sub numele de cod.

Petrolul, mai ieftin decat apa

UBS: inca un soc generat de China ar putea trimite cotatia la 25 de dolari/baril Un litru de petrol a ajuns sa fie mai ieftin decat un litru de apa, in conditiile in care, ieri, pretul barilului de titei 158,98 litri) a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, fiind cotat la 34,80 de dolari. La un calcul simplu, un litru de apa imbuteliata in tara noastra - care costa circa 1,22 lei fara TVA) - este mai pretios decat un litru de petrol, care face 0,88 de lei. Specialistii ONU au avertizat inca de anul trecut ca apa va fi mai valoroasa decat petrolul in cel mult un deceniu si jumatate, spunand ca nivelul actual de consum al apei potabile este nesustenabil si, fara o reducere a acestuia, in curand ne vom confrunta cu o criza a apei.

Prognoza meteo pentru week-end: Vremea va fi mai calda decat de obicei in aceasta perioada

Sambata, valorile termice, mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, vor avea maxime ce se vor incadra, in general, intre 0 si 10 grade, iar minimele vor fi intre -5 si 5 grade, mai ridicate in sudul Banatului spre 7 grade, informeaza Mediafax.

Deficitul balantei comerciale va fi mult mai adanc decat cel din ultimii ani

2016 va fi primul an in care va creste deficitul balantei comerciale cu mult mai mult decat cel din ultimii patru-cinci ani, ne-a spus Mihai Ionescu, secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Republica Moldova exporta in UE mai putin decat cotele prevazute de Acordul de Asociere

Republica Moldova nu acopera cotele de export stabilite de Acordul de Asociere cu UE. Astfel, in Uniunea Europena ajung mai putine mere, rosii si struguri decat cotele prevazute de UE. Ministerul Agriculturii motiveaza diferenta prin reluarea partiala a exporturilor din Republica Moldova de catre Federatia Rusa.

Un bebelus gigant s-a nascut la Maternitatea Targu Jiu. Fabian are 4,8 kilograme si este de doua ori mai mare decat colegii de salon

Un bebelus gigant in greutate de 4,8 kilograme a venit pe lume la Maternitatea Targu Jiu. Parintii sunt incantati si isi mai doresc cel putin un copil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4011 seconds )