Libnet.ro
UNICEF

08:00

Violeta Alexandru nu se testeaza pentru COVID, in ciuda faptului ca toti ministrii trebuie sa o faca. Motivul invocat de ministru

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru nu se testeaza pentru COVID, in ciuda faptului ca toti ministrii trebuie sa o faca. Motivul invocat de ministru

Potrivit unor surse Antena 3, toti ministrii Guvernului se vor testa pentru coronavirus, dupa ce premierul Ludovic Orban a mers luni dimineata sa se testeze pentru coronavirus. continuă pe Antena3

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19.

Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan si ministrii Fondurilor Europene si Educatiei, Marcel Bolos si Monica Anisie, au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19. Luni dimineata, Guvernul a anuntat ca Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru coronavirus dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata pozitiv.

Nicusor Dan, test negativ pentru COVID-19. Voi mai ramane in izolare pana vineri

Nicusor Dan a anuntat, pe Facebook, ca rezultatul testului pentru COVID-19 este negativ, insa va ramane in izolare pana vineri inclusiv.

Nicusor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Nicusor Dan s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Acesta ramane in izolare pana vineri cand va repeta testul.

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

Nicusor Dan a facut testul pentru COVID-19 si se autoizoleaza: Nu am niciun fel de simptome specifice bolii

Primarul general ales al Capitalei a anuntat, luni, ca a facut testul pentru COVID-19 si a decis sa se autozioleze pana la aflarea rezultatului. Nicusor Dan, care a precizat ca nu are niciun fel de simptome.

Joe Biden si Kamala Harris, testati negativ pentru COVID -19

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a anuntat vineri ca a fost testat negativ pentru COVID-19. Anunsul vine la scurt timp dupa ce stirea ca Donald Trump a fost testat pozitiv, a facut incojurul planetei.

Joe Biden a fost testat negativ pentru Covid-19

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a anuntat vineri ca a iesit negativ la testarea pentru Covid-19, dupa anuntul ca Donald Trump este infectat cu noul coronavirus.

Premierul a solicitat efectuarea unui test pentru COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu o persoana depistata pozitiv. Ludovic Orban si-a suspendat intalnirile fizice pana la aflarea rezultatului (VIDEO)

Participarea prim-ministrului Ludovic Orban la evenimente programate in cursul zilei de luni a fost suspendata, ca urmare a faptului ca una dintre persoanele care s-au aflat in acelasi platou de televiziune cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )