Libnet.ro
UNICEF

20:00

Viorel Popescu a fost revocat din functia de director general al RATB.

România Liberă România Liberă,
Viorel Popescu a fost revocat din functia de director general al RATB.

Viorel Popescu a fost revocat, marti, din functia de director general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, ca urmare a Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti, informeaza Mediafax. In cadrul sedintei Consiliului de Administratie al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, Adrian Mihai Campurean a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie si director general interimar al Regiei Autonome de Transport Bucuresti. In cadrul sedintei Consiliului de Administratie al . continuă pe România Liberă

Directorul general al RATB, Viorel Popescu, a fost revocat din functie

Viorel Popescu a fost revocat din functia de director general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), decizia fiind luata, marti, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al RATB, ca urmare a Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 4 octombrie, informeaza un comunicat al RATB.

Adrian Campurean, membru in CA al RATB, va fi directorul Regiei, dupa demiterea lui Viorel Popescu

Viorel Popescu, demis in 4 septembrie de la conducerea RATB, va fi inlocuit cu Adrian Campurean, in prezent memebru in Consiliul de Administratie al Regiei, consilier general si sotul subprefectului Capitalei,.

Benoit Pleska: in orice tara din lume, infrastructura este cheia dezvoltarii

Reporter: Ce v-a determinat sa candidati la functia de director general al Companiei Nationale de Autostrazi CNADNR)?.

Un fost star din NBA ar putea ajunge in China

Tracy McGrady, de sapte ori selectionat pentru All Star Game, va juca in liga profesionista din China in urmatoarele sase luni.

Predicatorul radical Abu Hamza a ajuns in Statele Unite, dupa ce a fost extradat din Marea Britanie

Predicatorul islamist Abu Hamza si alti doi prezumtivi teroristi extradati din Marea Britanie au ajuns sambata in Statele Unite, anunta postul de televiziune CNN, citat de AFP.

Predicatorul radical Abu Hamza a ajuns in Statele Unite, dupa ce a fost extradat din Marea Britanie.

Predicatorul islamist Abu Hamza si alti doi prezumtivi teroristi extradati din Marea Britanie au ajuns sambata in Statele Unite, anunta AFP, potrivit Hotnews. Situatia altor doi suspecti extradati de asemenea din Marea Britanie, si care au calatorit cu un avion diferit, nu este pentru moment cunoscuta. Abu Hamza este acuzat in Statele Unite ca a organizat o tabara de antrenament pentru activitati islamiste in maniera al-Qaeda in Oregon si pentru implicarea sa in luarea de ostatici din Yemen, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )