Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila a facut bilantul presedintiei Romaniei la Consiliul UE: 90 de dosare legislative inchise intr-un timp record

B1 B1,
Viorica Dancila a facut bilantul presedintiei Romaniei la Consiliul UE: 90 de dosare legislative inchise intr-un timp record

Premierul Viorica Dancila s-a aratat mandra de cum a gestionat Guvernul Presedintia Romaniei la Consiliul UE. A fost un mandat de succes, in care Romania a dovedit ca este puternic atasata valorilor. continuă pe B1

Viorica Dancila, la bilantul presedintiei romane la Consiliul UE: A fost un mandat de succes

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat miercuri premierul.

VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila, conform unui comunicat al Guvernului.

Cum arata si ce face in timpul liber Irena Boclinca, atunci cand NU o PARODIAZA pe Viorica Dancila? INTERVIU in EXCLUSIVITATE pentru B1.RO (VIDEO)

Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Actrita a vorbit despre rolul sau care a facut-o cunoscuta in toata.

Viorica Dancila, dupa discutiile cu Maia Sandu: Vom organiza o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, in cadrul conferintei de presa comuna cu prim-ministrul moldovean, Maia Sandu, ca va avea loc o sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

Interdictia lui George Simion pe agenda intalnirii dintre Maia Sandu si Viorica Dancila.

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a primit-o astazi pe Maia Sandu, premierul Republicii Moldova. Unul din subiectele discutiei l-a reprezentat interdictia aplicata activistului unionist George Simion de catre regimul criminal si mafiot al lui Vladimir Plahotniuc.

Managerii Ion Caramitru, Andrei Dimitriu, Bianca Ionescu, Calin Dan, invitati la Palatul Victoria de premierul Viorica Dancila

In urma unei solicitari scrise, trimisa zilele trecute Guvernului Romaniei, o delegatie de directori din institutii aflate in subordinea Ministerului Culturii va fi primita in cursul zilei de marti, 2 iulie, la Palatul Victoria de catre premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Mugur Isarescu, propunerea PSD pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat, luni, ca PSD il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Viorica Dancila nu exclude o candidatura la prezidentiale: Pana acum, presedintele partidului a fost cel care a candidat la prezidentiale. Pentru asta trebuie sa fii o locomotiva (VIDEO)

Viorica Dancila se incalzeste pentru Cotroceni. Sefa PSD nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale, desi public evita sa spuna clar acest lucru. Premierul Romaniei a scapat porumbelul in cadrul.

Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa

Bacalaureatul, ca in fiecare an, are si partea lui savuroasa: perlele, asa ca nici in 2019 nu au putut lipsi. Mai mult, elevii au venit cu paralele inedite de asa nu, dand-o exemplu pe Viorica Dancila. Perle bacalaureat 2019. Un elev a mentionat-o pe Viorica Dancila in lucrarea de la proba scrisa Un elev a .

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )