Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila, conform unui comunicat al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Presedintia romana a Consiliului UE, un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex .

Viorica Dancila a facut bilantul presedintiei Romaniei la Consiliul UE: 90 de dosare legislative inchise intr-un timp record

Premierul Viorica Dancila s-a aratat mandra de cum a gestionat Guvernul Presedintia Romaniei la Consiliul UE. A fost un mandat de succes, in care Romania a dovedit ca este puternic atasata valorilor.

Viorica Dancila, la bilantul presedintiei romane la Consiliul UE: A fost un mandat de succes

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat miercuri premierul.

Ion Cristoiu: Domnul Iohannis isi poate aroga implicarea in presedintia romana a Consiliului UE, PSD nu a reusit sa convinga opinia publica

Ion Cristoiu a comentat la Antena 3 declaratiile lui Klaus Iohannis, care a confirmat ca presedintia romana a Consiliului UE a fost un succes. Din ce a zis domnul presedinte, am retinut o formulare.

ALEXANDRU PETRESCU, DESPRE PRESEDINTIA ROMANA A CONSILIULUI UE: Am adus o contributie semnificativa politicilor europene

Alexandru Petrescu, Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, a laudat mandatul la Presedintia Consiliului UE al tarii noastre, catalogand-ul ca un succes.

Viorica Dancila, dupa discutiile cu Maia Sandu: Vom organiza o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, in cadrul conferintei de presa comuna cu prim-ministrul moldovean, Maia Sandu, ca va avea loc o sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

Cum arata si ce face in timpul liber Irena Boclinca, atunci cand NU o PARODIAZA pe Viorica Dancila? INTERVIU in EXCLUSIVITATE pentru B1.RO (VIDEO)

Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Actrita a vorbit despre rolul sau care a facut-o cunoscuta in toata.

Interdictia lui George Simion pe agenda intalnirii dintre Maia Sandu si Viorica Dancila.

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a primit-o astazi pe Maia Sandu, premierul Republicii Moldova. Unul din subiectele discutiei l-a reprezentat interdictia aplicata activistului unionist George Simion de catre regimul criminal si mafiot al lui Vladimir Plahotniuc.

Managerii Ion Caramitru, Andrei Dimitriu, Bianca Ionescu, Calin Dan, invitati la Palatul Victoria de premierul Viorica Dancila

In urma unei solicitari scrise, trimisa zilele trecute Guvernului Romaniei, o delegatie de directori din institutii aflate in subordinea Ministerului Culturii va fi primita in cursul zilei de marti, 2 iulie, la Palatul Victoria de catre premierul Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )