Libnet.ro
UNICEF

10:00

Viorica Dancila, mesaj in memoria Tamarei Buciuceanu: O adevarata valoare a teatrului si filmului romanesc (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, mesaj in memoria Tamarei Buciuceanu: O adevarata valoare a teatrului si filmului romanesc (VIDEO)

Viorica Dancila a transmis, marti, un mesaj in memoria Tamarei Buciuceanu Botez. CUTREMUR MONDEN! GINA PISTOL A FUGIT CU UN ALT BARBAT! TOCMAI SI-A LUAT ADIO DE LA SMILEY GALERIE FOTO) Vreau sa transmit. continuă pe B1

Reactia Vioricai Dancila la auzul vestii despre moartea Tamarei Buciuceanu-Botez

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti seara, condoleante familiei Tamarei Buciuceanu Botez. Actrita s-a stins din viata azi, 15 octombrie, la varsta de 90 de ani.

Dancila transmite condoleante familiei Tamarei Buciuceanu Botez

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti seara, condoleante familiei Tamarei Buciuceanu Botez.

Familia Regala a Romaniei, mesaj in memoria Tamarei Buciuceanu: Una dintre figurile emblematice ale teatrului si filmului romanesc din ultimii 70 de ani

Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj in memoria actritei Tamara Buciuceanu Botez, considerta una dintre figurile emblematice ale teatrului si filmului romanesc din ultimii 70 de ani.

Tamara Buciuceanu a murit. Viorica Dancila: Ne raman rolurile memorabile si prestatiile sale impresionante

Actrita Tamara Buciuceanu Botez a fost o adevarata valoare a filmului si a teatrului romanesc, a declarat, marti, presedintele PSD, Viorica Dancila, care a transmis condoleante familiei indoliate. Vreau.

Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu Botez. Ce a transmis cu doua zile inainte sa moara

Tamara Buciuceanu Botez s-a stins din viata, marti, la varsta de 90 de ani. Actorul Virgil Ogasanu a dezvaluit care au fost ultimele cuvinte ale Tamarei inainte sa moara. Actrita a spus ca se simte bine si ca spera ca in doua zile sa se intoarca acasa. Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu Botez Marea doamna .

Ultima dorinta a Tamarei Buciuceanu Botez. Ce a cerut actrita familiei inainte sa moara

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marti, la varsta de 90 de ani. Actrita a fost internata la spitalul Elias din Capitala, la inceputul lunii octombrie, in urma unor probleme cardiace. Cu doar cateva ore inainte de deces, medicii au anuntat ca starea de sanatate a actritei s-a agravat. Ultima dorinta a Tamarei Buciuceanu Botez La .

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Viorica Dancila are o casa secreta la Predeal. Cum arata imobilul de lux pe care a vrut sa-l tina ascuns de ochii lumii

Viorica Dancila a pierdut rolul de premier al Romaniei si se pare ca se va retrage la casa secreta pe care o detine si e localizata in Predeal. Daca va suferi o infrangere si la nivel de alegeri prezidentiale, aceasta se va retrage in imobilul de lux de la munte. Viorica Dancila are o casa .

VIDEO: Viorica Dancila, dansand hora la nunta sefului Consiliului Judetean Maramures

Viorica Dancila, alaturi de mai multi lideri PSD, participa sambata seara la nunta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Imagini postate pe Facebook de Doian Pana o suprind pe Viorica Dancila alaturi de Olguta Vasilescu, prinsa intr-o hora.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )