Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vladimir Putin va avea o intalnire cu Silvio Berlusconi

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin va avea o intalnire cu Silvio Berlusconi

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intentioneaza sa aiba o intalnire cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, miercuri, in cursul vizitei in Italia, anunta un oficial de la Kremlin citat de site-ul. continuă pe Antena3

Vladimir Putin se intalneste, miercuri, cu Silvio Berlusconi

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intentioneaza sa aiba o intalnire, miercuri, cu fostul premier italian Silvio Berlusconi.

Vladimir Putin a discutat telefonic cu Alexis Tsipras si se vor intalni in Rusia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat prin telefon vineri cu premierul Greciei, Alexis Tsipras, despre un plan privind construirea unei conducte de gaz intre Rusia si UE via Turcia si urmeaza sa se.

Obama: Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice

Presedintele rus, Vladimir Putin, incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale, a declarat, luni, la finalul Summitului G7, in Bavaria, presedintele american, Barack Obam.

Vladimir Putin va discuta cu Papa Francisc despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni miercuri cu Papa Francisc la Vatican pentru a discuta despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu, scrie Tass, citat de Mediafax. Consilierul prezidential.

Barack Obama: Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia din Rusia

Cu riscul de a ruina economia tarii sale, Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria fostei Uniunii Sovietice, a declarat presedintele american, Barack Obama, la finalul Summitului G7, in Bavaria, relateaza Le Figaro .

Vladimir Putin a promulgat legea amnistiei privind capitalurile din paradisurile fiscale

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat azi legea de amnistie promisa pentru a readuce in Rusia capitalurile plecate masiv spre paradisurile fiscale si pentru a lupta astfel impotriva exodului financiar care a contribuit la criza monetara, potrivit AFP.

Vladimir Putin a promulgat legea amnistiei privind capitalurile din paradisurile fiscale

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni legea de amnistie promisa pentru a readuce in Rusia capitalurile plecate masiv spre paradisurile fiscale si pentru a lupta astfel impotriva exodului financiar care a contribuit la criza monetara, scrie AFP.

Vladimir Putin: Doar un om &171;bolnav la minte &187; poate crede ca Rusia va ataca NATO

Doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca Alianta Nord-Atlantica, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si sugerand ca Washingtonul a provocat criza din Ucraina.

Vladimir Putin: Doar un om BOLNAV la minte poate crede ca Rusia va ataca NATO

Doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca Alianta Nord-Atlantica, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si.

Vladimir Putin: Rusia va crea capacitati ofensive pentru a contracara sistemul antiracheta al NATO

Rusia isi va dezvolta capacitatile ofensive si intentioneaza sa creeze sisteme care pot depasi elementele antiracheta instalate de NATO in tarile europene, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )