Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vladimir Putin doreste un dialog constructiv cu Theresa May (Kremlin)

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin doreste un dialog constructiv cu Theresa May (Kremlin)

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat miercuri dispus la un dialog constructiv cu premierul britanic, Theresa May, care a fost recent investita oficial in functie, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Theresa May, noul premier de la Londra: Prin parasirea UE vom avea grija sa construim un viitor mult mai bun pentru Marea Britanie

Theresa May a devenit miercuri primul-ministru al Marii Britanii. Aceasta a fost numita premier de catre Regina Elisabeta, la putin timp dupa ce monarhul a acceptat demisia lui David Cameron, scrie Reuters.

Theresa May este noul prim-ministru al Marii Britanii

Theresa May este oficial premierul Marii Britanii. May a fost investita in functie la doar cateva minute dupa ce David Cameron si-a depus mandatul. Theresa May, care va implini 60 de ani an.

Cine este Theresa May, noul premier al Marii Britanii

Theresa May, noul premier al Marii Britanii, are o reputatie de politician dur, cu multa experienta, capabila sa faca fata oricaror atacuri si cu opinii conservatoare traditionale, iar singurul lucru care sugereaza ca are si o parte neconformista sunt.

Boris Johnson, noul ministru de Externe al Marii Britanii in guvernul condus de Theresa May

Noul premier al Marii Britanii, Theresa May, l-a numit pe Boris Johnson ministru de externe in noul guvern britanic condus de ea. Fostul primar al Londrei, Boris Johnson a fost unul dintre liderii taberei care.

Surpriza premierului Theresa May: Boris Johnson a fost numit ministru de Externe

Theresa May, noul premier de la Londra, a inceput numirea ministrilor care vor forma cabinetul. Conservatorul Boris Johnson, fostul primar al Londrei si una din vocile cele mai puternice pro Brexit, a fost numit in fruntea ministerului de Externe, potrivit BBC.

VIDEO. Theresa May, premier desemnat, face primele promisiuni cetatenilor britanici

Theresa May, in varsta de 59 de ani, este noul prim-ministru al Marii Britanii, dupa ce a acceptat invitatia reginei Elisabeta a II-a de a forma un nou guvern.

Theresa May anunta schimbari profunde pentru Marea Britanie: Suntem pregatiti!

Noul premier britanic, Theresa May, a declarat miercuri seara ca Marea Britanie va trece prin 'schimbari profunde' in urma referendumului la care s-a decis iesirea din Uniunea Europeana Brexitul),.

Theresa May a primit in mod oficial sarcina formarii noului guvern britanic

Regina Elisabeta a II-a a acceptat demisia lui David Cameron, iar Theresa May a primit sarcina de a forma un nou guvern, informeaza Sky News. Noul prim-ministru a declarat ca are misiunea de a construi o Mare Britanie.

Theresa May a devenit noul premier al Marii Britanii

Theresa May, in varsta de 59 de ani, a devenit noul prim-ministru al Marii Britanii, dupa ce a acceptat invitatia reginei Elisabeta a II-a de a forma un nou guvern, dupa demisia lui David Cameron, transmite DPA.

Theresa May, premier desemnat, face primele promisiuni cetatenilor britanici

Theresa May, in varsta de 59 de ani, este noul prim-ministru al Marii Britanii, dupa ce a acceptat invitatia reginei Elisabeta a II-a de a forma un nou guvern.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )