Libnet.ro
UNICEF

16:01

Vladimir Putin: Rusia va dezvolta propriul sistem de carduri bancare, pentru a reduce dependenta de Occident

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Rusia va dezvolta propriul sistem de carduri bancare, pentru a reduce dependenta de Occident

Rusia trebuie sa implementeze de anul acesta propriul sistem de carduri bancare, pentru a opri dependenta de banci straine, afirma presedintele rus Vladimir Putin, citat de site-ul agentiei TASS. continuă pe Hotnews

Putin, avertisment catre Occident: Rusia va avea propriul sistem de carduri bancare

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, vineri, ca Rusia va avea in curand propriul sistem de carduri bancare pentru a reduce dependenta de bancile straine.

Vladimir Putin, anunt de ultima ora. Cum va pune capat dependentei Rusiei de bancile straine

Rusia trebuie sa implementeze de anul acesta propriul sistem de carduri bancare, pentru a opri dependenta de banci straine, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, citat de site-ul agentiei.

Vladimir Putin: China si Rusia pot depasi impreuna orice dificultate

China si Rusia pot depasi dificultatile cu care se confrunta printr-o cooperare mai stransa, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, dupa intrevederea pe care a avut-o cu omologul sau chinez, Xi Jinping,.

Un apropiat al lui Vladimir Putin indeamna rusii sa renunte la Facebook

Dupa ce cateva conturi de Facebook ale unor rusi proeminenti au fost blocate pentru ca au un termen peiorativ care descrie ucrainenii, un ajutor al lui Vladimir Putin a sfatuit utilizatorii rusi sa-si inchida conturile de pe reteaua sociala populara, in favoarea utilizarii unor alternative locale, anunta presa rusa.

Amadeus au cantat pentru Vladimir Putin si presedintele Kazahstanului, la Astana

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus au cantat zilele trecute la Astana, iar printre spectatori s-au aflat Vladimir Putin si presedintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev.

Trupa Amadeus, invitat special la o gala din Astana: romancele au cantat pentru liderul rus Vladimir Putin si pentru presedintele Kazahstanului

Trupa Amadeus a sustinut un concert la Astana, cu ocazia aniversarii a 75 de ani a presedintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, eveniment la care au luat parte si liderul rus Vladimir Putin si Alexander Lukashenko, presedintele Belarus.

Vladimir Putin a discutat telefonic cu Francois Hollande si Christine Lagarde pe tema Greciei

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau francez Francois Hollande au purtat luni seara o conversatie telefonica despre referendumul care a avut loc duminica in Grecia si evolutia zonei euro, a anuntat Serviciul de presa al Kremlinului. Tot luni seara, liderul rus a mai avut convorbiri telefonice cu premierul grec Alexis Tsipras si cu directorul general al FMI, Christine Lagarde.

Vladimir Putin a avut convorbiri telefonice cu sefa FMI, Christine Lagarde, si cu presedintele francez, Fracois Hollande, despre situatia Greciei

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat luni, la telefon cu directorul general al Fondului Monetar International FMI) Christine Lagarde si cu presedintele francez, Francois Hollande, despre situatia Greciei si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )