Libnet.ro
UNICEF

22:16

Vladimir Putin vrea sa relanseze programul de fitness stalinist Pregatiti pentru munca si aparare

B1 B1,
Vladimir Putin vrea sa relanseze programul de fitness stalinist Pregatiti pentru munca si aparare

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat oficial ca va relansa regimul de fitness stalinist cunoscut ca GTO, acronimul rus pentru Pregatiti pentru munca si aparare. Programul mentionat de Putin in 2013. continuă pe B1

Putin vrea un control mai strict pentru agentii straini si persoanele cu dubla cetatenie

Rusia trebuie sa realizeze un control mai strict al celor care detin dubla cetatenie si asupra ONG-urilor care actioneaza ca agenti straini, spune Vladimir Putin. Masura e necesara pentru ca Rusia.

Putin vrea un control mai strict pentru agentii straini.

Presedintele Vladimir Putin a declarat, joi, ca Rusia trebuie sa realizeze un control mai strict al celor care detin dubla cetatenie si asupra ONG-urilor care actioneaza ca agenti straini, pentru a-si proteja cetatenii de tendinte precum cele care au dus la revolutia din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Oficial ucrainean: Ne asteptam la un atac enorm al Rusiei in Ucraina Referitor la revolutiile colorate numele dat de Rusia schimbarilor de putere si considerate de .

Cum lucreaza Vladimir Putin. Profilul psihologic al unui fost ofiter KGB

Ochii l-au ajutat sa-si construiasca legenda. Aproape fiecare dintre cei care l-au intalnit personal pe Vladimir Putin a fost impresionat de ochii lui glaciali, de un albastru-gri. Dar acestia sunt doar una dintre mastile pe care ofiterul KGB, aflat de 14 ani in fruntea Rusiei, a invatat sa le foloseasca atat de bine. Portretul mediatic al barbatului de otel nu este fidel personalitatii reale a lui Vladimir Putin. Descris de ceilalti mari lideri politici ai lumii, presedintele Federatiei Ruse arata altfel in culise.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC.

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat despre Transnistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre Transinistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Vladimir Putin se imprumuta de la fondurile de pensii

Rusia vinde obligatiuni direct fondurilor de pensii si bancilor pentru a evita sa se imprumute de pe piata financiara, dupa patru licitatii nereusite de la incursiunea presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea, potrivit Bloomberg.

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP. Evenimentele din Crimeea au fost un examen. Ele au.

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus, Vladimir Putin, a subliniat vineri ca rolul jucat de militarii rusi in Crimeea a demonstrat noile capacitati ale armatei, relateaza AFP .

Vladimir Putin: Evenimentele din Crimeea demonstreaza noile capacitati ale armatei ruse

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca evenimentele din Crimeea demonstreaza noile capacitati ale armatei ruse, transmit AFP si Interfax, recunoscind implicit pentru prima oara implicarea militarilor rusi in preluarea controlului asupra peninsulei ucrainene.

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )