Libnet.ro
UNICEF

20:15

Voicu Oprean, fondatorul Arobs, la Start-Up Wall-Street: Antreprenor este cel care (se) reinventeaza continuu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Voicu Oprean, fondatorul Arobs, la Start-Up Wall-Street: Antreprenor este cel care (se) reinventeaza continuu

A activat cateva luni la o firma in Statele Unite ale Americii, unde avea un program de lucru 14 ore, iar apoi a deschis la Cluj propria companie de outsourcing si software, Arobs Transilvania Software. Este vorba despre antreprenorul Voicu Oprean. continuă pe Wall-Street Ro

Unul dintre cei mai dinamici antreprenori din Ardeal vine la Start-Up Wall-Street!

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe Wall-Street. ro. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri: invitat este unul dintre cei mai apreciati antreprenori din Ardeal.

Emisiunea Start-Up Wall-Street implineste un an de zile: alege doar povestile si sfaturile de care ai nevoie!

Emisiunea saptamanala Start-Up Wall-Street , o coproductie Radio Lynx si Wall-Street. ro, una dintre putinele oportunitati in care ii poti urmari pe antreprenori in dezbateri despre antreprenoriat, a implinit un an de activitate.

Miscare importanta pe piata evenimentelor: Wall-Street.ro devine partener cu 2Parale pentru organizarea ecomTIM 2013

Cotidianul de afaceri Wall-Street. ro va organiza urmatoarea editie a conferintei dedicate comertului online EcomTIM 2013, preluand astfel parte din prerogative de la fondatorul evenimentului regional de eCommerce, 2Parale. ro .

Test Drive Wall-Street: CX-5 diesel, cel mai puternic SUV Mazda

Mazda a lansat anul acesta un motor complet nou, 2,2 litri diesel biturbo, propulsor din familia Skyactiv, care a ajuns pe SUV-ul crossover CX-5.

Wall Street inchide in crestere

Wall Street a inchis sesiunea de de ieri in crestere, intr-o piata cu volume reduse asteptand rezultatele inca incerte de la alegerile prezidentiale din SUA, relateaza sursele de presa.

TOP: 10 destinatii de iarna din Europa

Cum iarna se apropie, multi dintre noi se gandesc unde isi vor petrece zilele libere din aceasta perioada. Wall-Street. ro iti prezinta 10 destinatii de top, potrivit celui mai mare ghid de calatorie, Lonelyplanet.

Directorul de HR al Orange: Provocarea este cum cresti lideri mai repede si mai bine decat concurenta, cum fidelizezi oamenii

Sa iti cresti liderii mai repede si mai bine decat concurenta si sa iti fidelizezi oamenii sunt cateva dintre cele mai mari provocari ale unui director de resurse umane, a declarat pentru Wall-Street. ro, Ioana Marcu, managerul de resurse umane al.

Octavian Pantis: Cele 4 ingrediente ale angajamentului la serviciu

Octavian Pantis, trainer cu o experienta de 14 ani in domeniu, va dezvalui in cadrul conferintei HR 2. Transformarea organizationala in noua economie, organizata de Wall-Street. ro, care sunt cele patru ingrediente ale angajamentului la serviciu.

Mai bine muncesti in Romania decat sa pleci in tarile acestea

Rata somajului a fost stabila la nivel Uniunii Europene in luna septembrie, inregistrand un procent de 10,3%, insa ramane in continuare mai mare decat in perioada similara a anului trecut 9,8%). Wall-Street. ro iti prezinta tarile care au cele mai mari.

Ioana Marcu, Orange: HR-ul este foarte important pentru ceea ce se intampla peste 5 ani

Sa iti cresti liderii mai repede si mai bine decat concurenta si sa iti fidelizezi oamenii sunt cateva dintre cele mai mari provocari ale unui director de resurse umane, a declarat pentru Wall-Street. ro, Ioana Marcu, managerul de resurse umane al.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )