Libnet.ro
UNICEF

07:45

Wall Street, in scadere cu peste 3%

Hotnews Hotnews,
 Wall Street, in scadere cu peste 3%

Bursa de la New York a inceput saptamana de tranzactionare cu o noua sesiune de scadere semnificativa peste 3% sau 600 opuncte) ca urmare a scaderilor majore de pe pietele asiatice si europene. continuă pe Hotnews

Wall Street a inchis in scadere cu pana la 3,5%

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, indicele Nasdaq coborand cu 3,52%, la 4. 706,04 puncte.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in coborare.

New York: Trei persoane au fost ranite si trei etaje ale unui liceu au fost avariate, dupa ce o conducta de gaze a explodat

Trei persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce o conducta de gaze a explodat in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York, scrie New York Times. Politia a precizat ca sapte.

Klaus Iohannis va efectua o deplasare de o saptamana in septembrie, la Adunarea Generala a ONU din New York

Presedintele Klaus Iohannis va face in luna septembrie o deplasare oficiala de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, undeva va participa la sesiunea Adunarii Generale a ONU, care va avea loc la New York, informeaza Mediafax.

EXPLOZIE la un liceu din New York: Trei persoane au fost RANITE, in urma deflagratiei

Trei muncitori au fost raniti, dupa ce o conducta de gaze a explodat, joi, seara in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York.

Explozie la un liceu din New York. Trei persoane au fost ranite

O conducta de gaze a explodat joi seara in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York, ranind trei muncitori si provocand pagube pe trei etaje ale cladirii, au anuntat.

Caglar Boluk, Euroweb: Preturile din telecomul romanesc sunt aproape catastrofale. Nu am mai intalnit asa ceva

Piata romaneasca de telecomunicatii este una aproape catastrofala in ceeea ce priveste preturile, ceva nemaiintalnit pana acum, a declarat pentru Wall-Street, ro, Nazmi Caglar Boluk, CEO al Euroweb, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii.

Nikolai Beckers, Telekom: Preturile mici si competitia pentru retele mai bune vor duce la consolidari in piata

Preturile mici practicate de operatori, poate cele mai mici la nivel european, dar mai ales competitia in privinta constructiei de retele vor duce la consolidari pe piata locala de telecomunicatii, a declarat pentru Wall-Street. ro, Nikolai Beckers,.

Te dai pe net la viteze 4G: cum au evoluat ofertele operatorilor

RCSRDS a anuntat saptamana aceasta servicii 4G, cu intarziere de doi ani fata de concurentii directi, piata devenind deci din ce in ce mai concurentiala si) pe acest segment. In ultimul an, de cand WALL-STREET. ro a realizat prima harta a.

Top On The Move: Ford, Ursus si Huawei fac schimbari importante in management

Ultima luna de vara se dovedeste destul de efervescenta pe piata de executive search, o serie de manageri importanti fiind inlocuiti in functie. RO iti prezinta cele mai importante miscari manageriale efectuate de companii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )