Libnet.ro
UNICEF

10:31

Washingtonul ofera 10 milioane de dolari pentru arestarea actorilor straini care intervine in alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Washingtonul ofera 10 milioane de dolari pentru arestarea actorilor straini care intervine in alegerile prezidentiale

Seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, a anuntat miercuri ca Statele Unite vor acorda o recompensa de 10 milioane de dolari pentru arestarea oricarui actor strain care intervine in alegerile din noiembrie, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Twitter se asteapta la o amenda de pana la 250 de milioane de dolari pentru incalcarea regulilor privind datele personale

Twitter a anuntat ca ar putea fi amendata in curand cu pana la 250 de milioane de dolari de Comisia Federala pentru Comert din Statele Unite FTC) pentru folosirea necorespunzatoare a adreselor de mail si numerelor de telefon ale utilizatorilor platformei, relateaza The Verge.

R. Moldova a primit grantul de 10 milioane de euro din transa a doua de asistenta macrofinanciara a UE

Grantul in valoare de 10 milioane de euro, parte componenta a transei a doua din Programul de asistenta macrofinanciara a Uniunii Europene pentru Republica Moldova, a intrat pe contul Ministerului Finantelor, transmite IPN.

Gigi Becali, lovitura dureroasa. Pierde peste 10 milioane de euro

FC FCSB este pe locul 5 in Liga 1, dar si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League prin castigarea Cupei Romaniei. Gigi Becali a anuntat recent ca situatia financiara a echipei depinde de calificarea in grupele celei de-a doua competitii europene. FCSB a ratat prezenta in grupe ultimii doi ani. Ceea ce a facut ca .

20 milioane lei pentru finantarea planurilor urbanistice generale

Suma necesara solicitata de unitatile administrativ-teritoriale este de trei ori mai mare Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a aprobat contractele de finantare pentru Programul privind elaborarea sisau actualizarea Planurilor Urbanistice Generale PUG) si a Regulamentelor Locale de Urbanism RLU), in conformitate cu HG 5251996, cu modificarile si completarile ulterioare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2922 seconds )