Libnet.ro
UNICEF

14:15

WhatsApp a primit cel mai important update din acest an si este disponibil acum

Playtech Playtech,
WhatsApp a primit cel mai important update din acest an si este disponibil acum

WhatsApp nu are parte de actualizari la fel de des precum Facebook Messenger sau Instagram, dar tocmai a beneficiat de un upgrade important. La fel ca Instagram sau Oculus, WhatsApp este o companie Facebook. Partea buna este ca Mark Zuckerberg a decis sa lase aplicatia de chat ca o entitate de sine statatoare, iar cei []. continuă pe Playtech

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Dragnea, intrebat daca scaunul lui Grindeanu este amenintat: Vom avea o discutie serioasa dupa saptamana asta. Programul de guvernare e cel mai important

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca si-ar dori sa nu plece nimeni din Guvern, dar ca evaluarea ministrilor va continua. intrebat daca scaunul premierului Grindeanu este amenintat, Liviu Dragnea a declarat doar ca dupa saptamana aceasta vom avea o discutie serioasa, pentru ca programul de guvernare a fost votat si este cel mai important, .

Dolarul, la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni

Dolarul a atins cel mai scazut nivel din ultimele sapte luni, pe fondul tensiunilor care cresc in Orientul Mijlociu, a marturiei care urmeaza sa fie depusa de fostul director FBI, James Comey si a.

GTA Online te transforma intr-un traficant de arme in cel mai nou update

GTA Online aduce constant update-uri pentru jucatori, iar cel mai nou dintre acestea iti va permite sa te lupti cu alte gasti. in ultima vreme au aparut destul de multe update-uri mici pentru joc, prin care au fost aduse diverse masini sau moduri de joc, insa Rockstar pregateste si ceva mai mare pentru fanii seriei.

Cat de repede urca cel mai rapid lift din lume

Compania japoneza Hitachi a realizat cel mai rapid lift din lume, care merge cu 75 de kilometri pe ora, pentru o cladire de business din China. Aceasta se afla inGuangzhou, in centrul financiar al tarii. Liftul de mare viteza va fi folosit in cladireaCTF Finance Center, care are530 de metri in inaltime, iar acesta va [].

iOS 11 este cel mai nou sistem de operare Apple pentru mobile

Tim Cook a anuntat iOS 11 in cadrul WWDC 2017. La 10 ani dupa ce Steve Jobs a anuntat primul iPhone, acesta s-ar putea sa fie cel mai important update. Cum s-a intamplat la fiecare World Wide Developers Conference din ultimii ani, oficialii companiei americane au detaliat intr-o prezentare noile versiuni alesistemelor de operare din [].

Gigi Becali anunta cel mai important transfer pentru FCSB. Ne-am inteles

Gigi Becalia anuntat in direct la Digi Sport Special ca s-a inteles cu Constantin Budescu si ca marti va semna contractul. Ne-am inteles, noi platim clauza. El a cerut ceva.

ELINA SVITOLINA-SIMONA HALEP LIVE VIDEO STREAM. Meci extrem de greu pentru Halep in ELINA SVITOLINA-SIMONA HALEP LIVE VIDEO STREAM

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Londra, de la cel mai vizitat oras la o destinatie de evitat? Cati turisti ar putea pierde capitala afectata de atentate

Londra este de ani de zile cel mai vizitat oras din Europa, insa de anul acesta va fi poate cea mai evitata destinatie de city break de catre straini, avertizeaza analistii din turism. Cati turisti ar putea pierde metropola si cand isi poate reveni?.

Cel mai rapid jaf din istoria recenta a Politiei Romane. Trei hoti au furat 90 de telefoane in 90 de secunde

Trei barbati din Constanta au fost condamnati de magistratii Judecatoriei Vaslui pentru jaful de la magazinul Altex din Vaslui, de unde au furat 90 de telefoane, in valoare de peste 100. 000 de lei, intr-un timp record. Hotii au comis jaful in timp ce se indreptau spre Iasi, unde aveau termen intr-un proces in care erau judecati pentru fapte similare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )