Libnet.ro
UNICEF

14:15

Wim Fissette: Este un vis. Sunt in finala la Roland Garros cu Simona

România Liberă România Liberă,
Wim Fissette: Este un vis. Sunt in finala la Roland Garros cu Simona

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a declarat ca este un vis calificarea elevei sale in ultimul act al turneului de la Roland Garros, chiar daca experienta celorlalte finale ale turneului. continuă pe România Liberă

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve .

Cristian Topescu si Dumitru Haradau vor comenta finala Roland Garros la Antena 3

Marele comentator sportiv Cristian Topescu si fostul tenisman Dumitru Haradau vor comenta la Antena 3 finala Ronald Garros. Antena 3 va transmite, sambata, in parteneriat cu Eurosport, finala de la Roland.

Simona Halep, prima romanca in finala Roland Garros dupa 36 de ani

Simona Halep s-a calificat in prima finala a unui turneu de mare slem, din cariera sa, la Roland Garros. Halep a invins-o, in semifinale, pe Andrea Petkovici, scor 6-2, 7-6 7-4) si urmeaza sa o intalneasca in ultimul act pe Maria Sarapova. Datorita performantei sale romanca va ocupa incepand cu 9 iunie locul 3 mondial.

Virginia Ruzici face un pronostic pentru finala de la Roland Garros: Simona o va surprinde pe Sarapova!

Virginia Ruzici considera ca Simona Halep o poate invinge pe Maria Sarapova in finala turneului de la Roland Garros, caz in care ar deveni a doua jucatoare din Romania care se impune pe zgura pariziana.

LIVETEXT inca un obstacol in drumul spre marea finala de la Roland Garros. Simona Halep vs. Svetlana Kuznetova

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Svetlana Kuznetova in sferturile de finala de la Roland Garros. Daca va castiga acest duel, Simona va obtine cea mai importanta performanta din cariera.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa calificarea, in premiera, in finala de la Roland Garros

Simona Halep a atins joi seara, la Paris, cea mai mare performanta din cariera sa, calificarea in finala Openului Frantei. Imediat dupa succesul cu Andrea Petkovic, din semifinale, care i-a asigurat prezenta in ultimul act, Simona a precizat ca i s-a implinit un mare vis.

Finala de zile mari la Roland Garros: Novak Djokovic vs. Rafael Nadal

Sarbul Novak Djokovic si spaniolul Rafael Nadal vor disputa duminica finala turneului de la Roland Garros dupa ce au trecut vineri in semifinale de Ernest Gulbis, respectiv Andy Murray.

Simona Halep e in finala la Roland Garros! Ce performanta incredibila a egalat romanca dupa 34 de ani

Simona Halep a reusit sa se califice in finala French Open, dupa victoria in doua seturi cu Andrea Petkovic din Germania.

Ce vedete o sustin pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Vedetele postului Antena 1 o sustin pe Simona Halep, romanca ce a rescris istoria tenisului romanesc. Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Dan Negru si Andrei Aradits sunt doar cateva dintre vedetele tv ce s-au fotografiat cu mesaje de sustinere pentru frumoasa tenismena ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, iar maine isi va disputa cu Maria Sharapova titlul de Grand Slam.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )