Libnet.ro
UNICEF

08:45

WTA Roma: Monica Niculescu, invinsa in turul intai

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Monica Niculescu, invinsa in turul intai

Monica Niculescu locul 48 WTA) a parasit turneul Premier 5 de la Roma din turul intai: a fost invinsa de Kiki Bertens locul 20 WTA), scor 2-6, 6-2, 6-1. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep se va duela in turul doi cu cosmarul Laura Siegemund

Simona Halep va avea parte de un debut de foc la turneul Premier 5 de la Roma, numarul 4 WTA urmand sa o intalneasca in turul doi al competitiei pe Laura Siegemund, sportiva care conduce cu 2-0 in intalnirile directe.

WTA Roma: Irina Camelia Begu, invinsa in runda inaugurala de Anastasija Sevastova

Irina Begu 44 WTA) a fost eliminata in turul intai al turneului Premier 5 de la Roma, jucatoarea noastra fiind invinsa in doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Anastasija Sevastova Letonia - 18 WTA).

Monica Niculescu, eliminata in primul tur de la Roma

Monica Niculescu a fost eliminata in primul tur in cadrul turneului de la Roma. Romanca a pierdut in trei seturi, scor 2-6, 6-2, 6-1 in fata olandezei Kiki Bertens. Monica a.

WTA Roma: Maria Sharapova, in turul doi

Maria Sharapova beneficiara a unui wild-card) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Christina McHale, din SUA. Masha a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 37 de minute.

WTA Roma: Venus Williams si Maria Sharapova, in turul doi - Stosur, Errani, Vesnina si Safarova, eliminate

Cap de serie numarul noua, Venus Williams a trecut in doua seturi, scor 6-4 7-64), de Yaroslava Shvedova, obtinand astfel calificarea in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Maria Sharapova. Au fost deja eliminate Samantha Stosur, Sara Errani, Elena Vesnina si Lucie Safarova. Intra in material pentru a vedea rezultele zilei.

WTA Roma: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 83 WTA, a fost eliminata, sambata, in primul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )