Libnet.ro
UNICEF

12:15

YouTube interzice continutul care include teorii ale conspiratiei cum ar fi QAnon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
YouTube interzice continutul care include teorii ale conspiratiei cum ar fi QAnon

YouTube, serviciul video al grupului Alphabet, a anuntat joi ca interzice continutul care are ca tinta persoane sau grupuri utilizand teorii ale conspiratiei precum QAnon sau pizzagate, care au fost folosite pentru a justifica violenta in lumea reala, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

YouTube interzice continutul care include teorii ale conspiratiei

YouTube, serviciul video al grupului Alphabet, a anuntat joi ca interzice continutul care are ca tinta persoane sau grupuri utilizand teorii ale conspiratiei precum QAnon sau pizzagate, care au fost folosite pentru a justifica violenta in lumea reala.

QAnon si alte teorii ale conspiratiei, interzise pe Youtube

Platforma YouTube a anuntat joi ca va interzice orice continut ce utilizeaza teorii ale conspiratiei precum QAnon sau pizzagate, care au fost folosite pentru a justifica violenta in lumea reala, noteaza Re.

YouTube interzice dezinformarea referitoare la vaccinurile pentru COVID-19

YouTube, parte a grupului Alphabet, a anuntat miercuri ca va elimina video-urile care contin dezinformari legate de vaccinurile pentru Covid-19, extinzand regulile existente referitoare la teoriile false si conspiratiile legate de pandemie.

YouTube interzice dezinformarea referitoare la vaccinurile pentru noul coronavirus

YouTube, parte a grupului Alphabet, a anuntat miercuri ca va elimina video-urile care contin dezinformari legate de vaccinurile pentru Covid-19, extinzand regulile existente referitoare la teoriile false si conspiratiile legate de pandemie, transmite Reuters.

Pensionarii romani, fara pensii speciale: singura lege care include o categorie de romani pe lista neagra

Pentru prima oara de cand se incearca eliminarea pensiilor speciale, a fost definita o categorie de oameni care vor ramane fara pensia de serviciu, de pe o zi pe alta. in ultimii ani, s-au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )