Libnet.ro
UNICEF

19:45

Zece filme mult mai sexy decat Fifty Shades of Grey

Adevărul Adevărul,
Zece filme mult mai sexy decat Fifty Shades of Grey

Pentru cei pe care chimia dintre actorii Dakota Johnson si Jamie Dornan, protagonistii dramei erotice Fifty Shades of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey, i-a plictisit in loc sa-i incite, am intocmit o lista cu filme mult mai sexy decat acesta. continuă pe Adevărul

Fotografiile inspirate din Fifty Shades of Grey postate pe Instagram de vedete. Jessica Simpson si-a innebunit fanii

Febra Fifty Shades of Grey i-a cuprins chiar si pe artisti! Jessica Simpson, mamica sexy a Hollywoodului, s-a pozat in ipostaze incendiare alaturi de sotul ei si a publicat fotografiile pe o retea de.

Top 5 cele mai scumpe produse din Fifty Shades of Gray

Proaspat lansat, Fifty Shades of Gray a avut deja incasari de 81,6 mil. dolari in box-office-ul nord american si este de asteptat sa aduca vanzari importante si pentru brandurile de lux folosite in timpul filmarilor. Cititi in continuare.

Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China, Malaysia, Indonesia si Kenya, scrie Reuters. in China, a doua cea mai mare.

Cati romani au mers la Fifty Shades of Grey

Filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, de Sam Taylor-Johnson a devenit un fenomen si in Romania, atragand in weekend-ul de lansare aproape 150. 000 de spectatori in salile de cinema. Iata ce incasari a avut pelicula la noi in tara.

Fifty Shades of Grey din vacanta ta: o agentie de turism din Romania vinde pachete in destinatiile si hotelurile din filmul erotic

Fifty Shades of Grey a depasit ecranele cinematografelor si a convins o agentie de turism din Romania sa lanseze o colectie de vacante tematice inspirata din cel mai provocator film al ultimilor ani. Sa vedem cat costa, deci, o vacanta pe urmele.

Fifty Shades of Grey, record de box office! A obtinut incasari de peste 150 de milioane de dolari in trei zile!

Filmul Fifty Shades of Grey se bucura de un foarte mare succes. N doar 3 zile, a obtinut incasari de 81. 7 milioane de dolari pe teritoriul Statelor Unite si de 158 de milioane de dolari la nivel intrenational.

Ce face acest barbat in momentul in care isi da seama ca e FILMAT cand intra la Fifty Shades of Grey

Moment amuzant surprins de camerele de luat vederi la intrarea intr-un cinematograf in care rula filmul momentului Fifty Shades of Grey. in holul cinematografului, un reporter ii lua un interviu unei doamne, iar.

Fifty Shades of Grey domina box office-ul romanesc: cati romani au fost sedusi de drama erotica

Drama erotica Fifty Shades of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey, care are la baza bestsellerul omonim al scriitoarei Erika Leonard James, a dominat box office-ul romanesc, 70% din spectatorii care au mers la cinematograf in weekend-ul trecut alegand acest film.

Fifty Shades of Grey, incasari de 235 de milioane de dolari la nivel global si debut pe primul loc in box office-ul din SUA

Filmul Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american cu incasari de peste 80 de milioane de dolari, iar la nivel global a stabilit un record de 235 de milioane de dolari, dupa primul weekend de proiectii.

VIDEOFOTO: Ce material este mai dur decat diamantul si mai rezistent decat panza de paianjen de 100 de ori

Cercetatorii americani au facut o descoperire care va revolutiona scara de duritate Mohs, unde diamantul are valoarea 10. Motivul ? S-a descoperit ca dintii unei specii de moluste sunt mai duri decat diamantul si mai rezistenti decat panza de paianjen, potrivit Washington Post.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )