Libnet.ro
UNICEF

21:15

Zeci de localitati din Prahova si Dambovita au ramas fara curent electric

Adevărul Adevărul,
Zeci de localitati din Prahova si Dambovita au ramas fara curent electric

Zeci de localitati din Prahova si Dambovita au ramas luni fara curent electric din cauza conditiilor meteo nefavorabile, mai mult de 20 de echipe ale Electrica Muntenia Nord lucrand la remedierea situatiei. continuă pe Adevărul

Sute de blocuri din Bucuresti au ramas fara apa calda si caldura. Adrian Gitlan (Termoenergetica): Se lucreaza la remedierea avariilor

Mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura din cauza a doua avarii produse la reteaua termica pe magistrala 1. Afectati sunt locuitorii din Sectoarele 2 si 3. Adrian Gitlan,.

Probleme de alimentare cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani: Judetele din nord-vestul tarii au ramas fara curent Au fost afectate si alte tari A pornit o investigatie europeana

O problema de sistem a provocat, vineri dupa-masa, in jurul orei 15. 00, mari probleme de alimentare cu energie in judetele din nord-vestul tarii. Reprezentantii Transelectrica au spus pentru HotNews. ro ca au fost probleme pe interconexiunea cu sistemul european. Au fost afectate cel putin sase judete, fiind o problema de alimentare cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. intreruperile de curent au afectat industria, dar si populatia. Lucrarile pentru sincronizarea sistemelor au durat aproape o ora, iar realimentarea populatiei aproape doua ore. Transelectrica a revenit la 17. 40 cu un comunicat informand ca s-a produs un incident la nivelul retelei electrice de transport europene interconectate, care a condus la declansarea mai multor echipamente din retelele electrice de transport atat din Romania, cat si din alte tari. UPDATE Asociatia Operatorilor de Transport si Sistem din Europa ENTSO-E a transmis vineri seara ca este o investigatie in defasurare cu privire la cauze.

Cine s-a autopropus sa fie asistenta lui Maruta la Pro TV. Sotul Andrei a ramas fara cuvinte

Editia La Maruta de vineri a avut parte de momente care mai de care. Unul dintre ele a fost adus in scena de Andreea Tonciu, care a acceptat provocarea sosurilor iuti de la Pro TV. Dupa ce a raspunsul la mare parte din intrebari, punand pe jar audienta, a venit cu o propunere: de a .

Incendiu devastator in Miercurea Ciuc: Sute de oameni au ramas fara case. Primarul Attila Korodi: Probabil trebuie sa gasim solutii si cu ajutorul Guvernului (VIDEO)

Incendiu devastator, joi noapte, intr-un cartier din Miercurea Ciuc. Peste 400 de oameni au ramas in drum, dupa ce casele le-au fost distruse de flacari. Victimele au fost cazate intr-o sala de sport, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )