Libnet.ro
UNICEF

23:16

Zgonea, despre cazul deputatului Gheorghe Coman: Este o rusine ca un astfel de cetatean a ajuns in Parlament. Sper ca va avea decenta sa isi dea demisia

Hotnews Hotnews,
 Zgonea, despre cazul deputatului Gheorghe Coman: Este o rusine ca un astfel de cetatean a ajuns in Parlament. Sper ca va avea decenta sa isi dea demisia

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a convocat pentru vineri, la ora 10:00, Comisia juridica pentru a analiza cererea Parchetului de pe langa ICCJ in cazul deputatului Gheorghe Coman, membrii comisiei avand un termen de trei zile pentru elaborarea raportului, informeaza Mediafax. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat joi ca este o rusine ca un astfel de cetatean a ajuns in Parlament, adaugand ca spera ca Gheorghe Coman sa aiba decenta si, daca vreti, onorabilitatatea sa-si dea demisia din Parlamentul Romaniei. Totodata, Zgonea a negat ca in cazul deputatului Coman ar fi fost vorba de un flagrant. continuă pe Hotnews

Procurorii cer arestarea deputatului Gheorghe Coman. Politicianul a fugit dupa ce a fost prins cu spaga

Procurorii cer aviz pentru arestarea deputatului Gheorghe Coman. Acesta este acuzat de luare de mita si a incercat sa fuga de la flagrantul organizat de procurori. insa politia l-a prins destul de repede, la.

Peste 100 de romani din SUA ii cer lui Valeriu Zgonea ridicarea de urgenta a imunitatii deputatului Gheorghe Coman

Peste 100 de romani din Statele Unite i-au adresat presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, o scrisoare in care ii solicita sa supuna de urgenta la vot in Camera Deputatilor ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului conservator Gheorghe Coman, prins in flagrant de catre DNA in timp ce lua mita. Deputatul Gheorghe Coman PC) a fost prins pe data de 19 decembrie luand mita, insa procurorii DNA nu l-au putut aresta din cauza ca el beneficiaza de imunitate parlamentara.

Comisia juridica, convocata vineri pentru a analiza cererea Parchetului in cazul deputatului Coman

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a convocat pentru vineri, la ora 10. 00, Comisia juridica pentru a analiza cererea Parchetului de pe langa iCCJ in cazul deputatului Gheorghe Coman. Membrii comisiei au un.

UPDATE. Deputatul Gheorghe Coman, invitat luni la Comisia juridica a Camerei.

Conform interceptarilor DNA, Coman vorbea despre faptul ca PNL nu va mai fi intr-o luna. Mai mult, parlamentarul PC se lauda ca il cunoaste pe presedintele ANSVSA. --- Deputatul Gheorghe Coman este chemat luni la Comisia Juridica, parlamentarii din comisie urmand sa studieze dosarul pana atunci. Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Bogdan Ciuca, a precizat ca sesizarea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Gheorghe Coman si dosarul acestuia se .

Deputatul penal Gheorghe Coman a vehiculat nume grele in negocierile pentru obtinerea mitei

Referatul intocmit de procurorii DNA prin care cer arestarea deputatului Gheorghe Coman scoate la iveala detalii despre modul in care acesta isi negocia mita. in discutiile initiate cu denuntatorul, interceptate si inregistrate de procurori, deputatul mentioneaza numele ministrului agriculturii, al presedintelui ANSVSA, al secretarului de stat in Ministerul Muncii, al presedintelui ANFP si al presedintelui Consiliului Judetean Buzau.

Deputatul Gheorghe Coman, criticat de conservatorii de la Centru, la numai o saptamana dupa ce l-au pus sef la Buzau

Vasile Nistor, presedintele executiv al Partidului Conservator, se dezice de cel pe care il sustinea cu numai o saptamana inainte, la alegerile din organizatia judeteana. Acum, acesta se arata uimit de acuzele care i se aduc deputatului Gheorghe Coman si spune ca ar trebui exclus din partid.

UPDATE. Comisia juridica, convocata vineri pentru a analiza cererea Parchetului in cazul ...

O sedinta a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor a fost convocata, joi seara, dupa ce ministrul Justitiei i-a trimis presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PC Gheorghe Coman, transmite Mediafax. Citeste si: UPDATE: Seful PC Buzau, deputatul Gheorghe Coman, prins in flagrant cand lua 3000 de lei pentru trafic de influenta, a fugit de anchetatori cu masina, dar a fost prins la scurt timp In urma sedintei, Biroul Permanent al .

VIDEO UPDATE Deputatul Gheorghe Coman, presedinte PC Buzau, urmarit penal pentru luare de mita/ El a fugit cu masina in timpul flagrantului, dar a fost prins pe DN1, intre Buzau si Ploiesti/ Procurorii au solicitat Camerei Deputatilor incuviintarea arest

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala penala fata de Gheorghe Coman, deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Buzau a partidului Conservator filiala Buzau, prins in flagrant luand mita. DNA sustine ca Gheorghe Coman i-a cerut spaga unui sef din cadrul Directiei Sanitar-Veterinara Buzau pentru a-l mentine pe acesta in functie. Angajatul Directiei Sanitar-Veterinare este si denuntator. Spaga ceruta de parlamentarul PC fost PPDD) consta in bani si produse necesare pentru sedintele de partid. UPDATE 5: Deputatul Gheorghe Coman a fost suspendat din calitatea de membru al PCUPDATE 4 Deputatul Gheorghe Coman, la iesirea de la DNA: Sunt nevinovat, nu cred ca Parlamentul imi va ridica imunitateaUPDATE 3 Cazanciuc i-a trimis lui Zgonea cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Coman. UPDATE 2 Directia Nationala Anticoruptie DNA) a transmis catre PICCJ cererea si referatul, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a solicita presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a lui Gheorghe Coman.

UPDATE Deputatul Gheorghe Coman, presedinte PC Buzau, urmarit penal pentru luare de mita/ El a fugit cu masina in timpul flagrantului, dar a fost prins pe DN1, intre Buzau si Ploiesti/ Procurorii au solicitat Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii p

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala penala fata de Gheorghe Coman, deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Buzau a partidului Conservator filiala Buzau, prins in flagrant luand mita. DNA sustine ca Gheorghe Coman i-a cerut spaga unui sef din cadrul Directiei Sanitar-Veterinara Buzau pentru a-l mentine pe acesta in functie. Angajatul Directiei Sanitar-Veterinare este si denuntator. Spaga ceruta de parlamentarul PC fost PPDD) consta in bani si produse necesare pentru sedintele de partid. UPDATE 5 Deputatul Gheorghe Coman, la iesirea de la DNA: Sunt nevinovat, nu cred ca Parlamentul imi va ridica imunitateaUPDATE 4 Sedinta a Biroului permanent al Camerei Deputatilor, la ora 20:00. UPDATE 3 Cazanciuc i-a trimis lui Zgonea cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Coman. UPDATE 2 Directia Nationala Anticoruptie DNA) a transmis catre PICCJ cererea si referatul, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a solicita presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a lui Gheorghe Coman.

Interceptari in cazul deputatului Coman, cercetat pentru coruptie: PNL nu o sa mai fie intr-o luna de zile

Numele ministrilor Daniel Constantin si Maria Grapini, dar si al lui Dan Voiculescu, sunt mentionate in interceptarile din dosarul deputatului PC Gheorghe Coman, urmarit penal pentru fapte de coruptie. De.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )