Libnet.ro
UNICEF

15:31

De Ziua Nationala este mai frig decat de obicei. Prognoza meteo pentru joi si vineri

România Liberă România Liberă,
De Ziua Nationala este mai frig decat de obicei. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, se vor mentine sub normele perioadei, informeaza ANM. continuă pe România Liberă

Ministrul Apararii, de Ziua Nationala: Este ziua tuturor romanilor. Va multumesc pentru dragostea si sprijinul constant pe care il aratati armatei si militarilor

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, le-a transmis romanilor, de Ziua Nationala, multumiri pentru dragostea si sprijinul acordat armatei si militarilor.

Klaus Iohannis, despre decizia de a nu invita politicieni penali la parada de Ziua Nationala: Este bine sa dam semnale ca de la varful statului se promoveaza curatenia politica

Presedintele Klaus Iohannis si-a justificat, marti, decizia de a nu invita politicienii cu probleme penale la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a declarat ca acesta este un semnal ca se promoveaza curatenia politica de la varful statului .

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj special pentru romani, de Ziua Nationala: Cel mai mult imi plac caldura si prietenia romanilor. Va multumesc pentru ospitalitate!

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a transmis un mesaj special romanilor, cu ocazia Zilei Nationale. El a spus in limba romana de ce a ajuns sa se simta aici ca acasa.

Ziua Nationala, sarbatorita de Google printr-un Doodle Special

Ziua Nationala este subiectul celui mai nou Doodle de la Google. De Ziua Nationala a Romaniei, Google si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina, pentru a le face o mica bucurie tuturor romanilor. Ziua Nationala a Romaniei nu a fost mereu sarbatorita pe data de 1 decembrie. intre anii 1866 si 1947, se sarbatorea pe [].

Ziua Nationala e a tuturor romanilor care-si pretuiesc istoria si identitatea, nu a oficialitatilor sau a partidelor

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Ziua Nationala este a tuturor romanilor care-si pretuiesc istoria si identitatea si nu a oficialitatilor sau a partidelor.

Parada la Orizont de Ziua Nationala, pe un frig patrunzator. Aproximativ 1.000 de calaraseni au sarbatorit 1 decembrie

Pe un frig patrunzator, aproximativ o mie de calaraseni au participat la parada dedicata Zilei Nationale de la Orizont. Desi la Calarasi, joi dimineata, termometrele nu aratau mai mult de minus 3 grade si incepuse sa ninga, oamenii au iesit din case pentru a patricipa la manifestarile de 1 Decembrie.

Manifestari concentrate de Ziua Nationala a Romaniei. Parada Militara a scos din case peste 1500 de satmareni

Manifestarile din acest an au fost mult mai scurte si mai concentrate decat cele din anii anteriori, fara a se omite nici un element.

Meteo: Vreme friguroasa, de Sfantul Andrei si Ziua Nationala

Miercuri si joi, vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in depresiuni si 4 grade in Oltenia, iar cele minime intre -9 si -2 grade, cu cele mai scazute valori in depresiuni, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

FOTO Parada de 1 Decembrie a scos in strada mii de braileni. Concertul lui Dinu Iancu Salajanu, mai gustat decat fasolea oferita gratis de Primarie

Mii de braileni au mers, astazi, in Piata Independentei, pentru a asista la parada de Ziua Nationala, dar si la celelalte ceremonii si spectacole organizate de oficialitatile locale. Asta in ciuda vremii mohorate si a frigului patrunzator.

Bai, stii ce vreau eu de Ziua Nationala a Romaniei?

Efectiv m-am saturat de toata parada de Ziua Nationala. Cu profundul respect pe care il am Armatei Romane, este Ziua Nationala a Romaniei, nu Ziua Armatei!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )