Libnet.ro
UNICEF

21:30

ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE 2019. Veste oribila pentru bugetari pe 25 ianuarie

Antena3 Antena3,
ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE 2019. Veste oribila pentru bugetari pe 25 ianuarie

ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE 2019 Joi, 24 Ianuarie, este zi libera si nelucratoare,iar unii romani se asteptau ca statul roman sa creeze o punte cu weekendul si sa anunte zi libera si vineri, 25. continuă pe Antena3

FOTO Cum s-a pregatit Biblioteca Judeteana pentru Ziua Unirii Principatelor Romane

Biblioteca Judeteana Duiliu Zamfirescu Vrancea marcheaza prin carti, imagini si activitati 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Ce strazi se inchid la Focsani de sarbatoarea Unirii Principatelor Romane

Cu ocazia aniversarii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane, pe data de 24 ianuarie 2019 va avea loc o serie de manifestari artistice si militare dedicate acestui eveniment.

Guvernul, anunt OFICIAL pentru ELEVI! Copiii merg la scoala vineri, 25 ianuarie

Guvernul nu a mai fost la fel de darnic cu bugetarii si elevii ca in timpul sarbatorilor de iarna. Joi, 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Romane, este zi libera, dar nu s-a mai facut punte pentru a se.

Unirea Principatelor Romane tine deschise muzeele din Dambovita

Joi, 24 ianuarie 2019 - cand este sarbatorita Unirea Principatelor Romane 24 ianuarie 1859) muzeele din cadrul Complexului National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste vor fi deschise.

Orchestra de Camera Unirea incepe anul cu un concert festiv dedicat sarbatorii Principatelor Romane

Evenimentul va avea loc la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia, in ajunul Zilei Principatelor Romane, care se sarbatoreste pe 24 ianuarie.

FOTO VIDEO Tur cultural, de Ziua Unirii. Detalii despre munamentul funerar unde repauseaza singurul negustor care a votat Unirea in Divanul Ad-hoc

Cu ocazia implinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor, focsanenii pasionati de istoria orasului, dar nu numai ei, sunt invitati sa exploreze Focsaniul Unirii si sa vada care sunt cele mai vechi marturii arhitecturale care au supravietuit istoriei si in ce stare sunt acestea.

PROGRAM ENEL 24 IANURIE. Veste importanta pentru clientii companiei, pentru 24 IANUARIE

Magazinele Enel din municipiul Bucuresti, judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise pe 24 ianuarie 2019, zi libera legala. PROGRAM ENEL 24 IANUARIE in celelalte.

Calendar fiscal 2019 Saptamna plina pentru economie n perioada 21 - 25 ianuarie

Declaratiile care trebuie depuse pana pe 25 ianuarie vizeaza multe sectoare economice din Romania, conform agendei obligatiilor fiscale 2019 transmis de catre EY Romania. Astfel, pentru multe firme va fi o saptamana plina.

Anuntul facut de Therme in urma cu putin timp

PROGRAM THERME de 24 IANUARIE. Data de 24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Romane este declarata zi nelucratoare adaugandu-se celorlalte sarbatori legale - 1 si 2 ianuarie; prima si a doua zi de Pasti; 1.

PROGRAM CARREFOUR de 24 IANUARIE. Iata care este programul hipermarketului Carrefour de 24 IANUARIE

PROGRAM CARREFOUR de 24 IANUARIE. Data de 24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Romane este declarata zi nelucratoare adaugandu-se celorlalte sarbatori legale - 1 si 2 ianuarie; prima si a doua zi de Pasti;.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )