Libnet.ro
UNICEF

18:45

Zodiile pentru care luna mai nu va fi cea mai buna

Antena3 Antena3,
Zodiile pentru care luna mai nu va fi cea mai buna

Zodiile pentru care luna mai nu va fi cea mai buna: Sagetator Acestinativirisca sa aiba probleme infamiliedin cauza faptului ca nu stiu sa comunice. Problemele se gasesc in oric. continuă pe Antena3

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna: Sagetator Acestinativirisca sa aiba probleme infamiliedin cauza faptului ca nu stiu sa comunice. Problemele se gasesc in oric.

Peste 400 de urmariti national sau international, capturati de politisti in luna mai

In luna mai 2018, Politia Romana a continuat actiunile pentru prevenirea faptelor antisociale, depistarea celor care incalca legea si mentinerea ordinii si sigurantei publice, institutia fiind principala institutie la care cetatenii apeleaza atunci cand au o problema.

Motivul pentru care lifturile au oglinzi.Sigur nu stiai asta!

Putini stiu ca motivul secret pentru care toate lifturile sunt dotate cu oglinda este ca reduce anxietatea. Poate parea surprinzator, dar oglinda distrage de la angoasa sa si cea mai deprimata persoana din.

Motivul incredibil pentru care Kate Middleton si Melania Trump nu-si tin sotii de mana in public

Expertii in limbajul trupului au emis niste ipoteze absolut credibile despre gestul de afectiune pe care cele doua cupluri faimoase NU il fac in public. Care este adevaratul motiv pentru care Ducii de Cambridge.

Motivul pentru care nu trebuie sa le urezi oaspetilor Pofta buna! la masa

Samuel Briatore, presedintele Academiei Italiene de Eticheta, explica cum trebuie sa ne comportam la masa, in conformitate cu regulile etichetei. Desi majoritatea oamenilor cred ca a spune pofta buna!.

Vanzari record in luna mai

Mercedes-Benz, divizia de lux a grupului auto german Daimler, a raportat astazi un avans al livrarilor de 2,3% in mai, a 63-a luna de crestere consecutiva, datorita majorarii cererii in aproape toate regiunile, transmite Agerpres.

Descoperire uriasa facuta de cercetatori! Motivul pentru care zilele devin tot mai lungi

Cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin si Madison au descoperit ca, acum 1,4 miliarde de ani, luna a orbitat mult mai aproape de planeta Pamant. Astfel, o zi a avut numai 18 ore, cand corpul ceresc a.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici, previziunile pentru toata luna iunie. Sagetatorul va afla un adevar esential

NumerologulMihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna iunie. Berbec. Este castigator pe toate planurile. Taur. Are o luna cu multe asteptari.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici, previziunile pentru toata luna iunie. Sagetatorul va afla un adevar foarte important

NumerologulMihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna iunie. Berbec. Este castigator pe toate planurile. Taur. Are o luna cu multe asteptari.

Motivul pentru care o femeie a nascut la o clinica de avorturi

O femeie din Mississippi a intrat in travaliu si a nascut la singura clinica de avorturi din statul american. Femeia se afla la un control pentru a afla in ce stadiu se afla sarcina, insa era mai avansata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )