Libnet.ro
UNICEF

00:07

100 de milioane in cinci rate pentru Gareth Bale

Online Sport Online Sport,
100 de milioane in cinci rate pentru Gareth Bale

Real Madrid si Tottenham negociaza in week-end modul de plata pentru transferul lui Gareth Bale. continuă pe Online Sport

Nou record in fotbal: Gareth Bale va ajunge la Real Madrid pentru 120 de milioane de euro

Lumea fotbalului va asista la un nou record in materie de transferuri, dupa ce Tottenham Hotspur a acceptat o ofera in valoare de 120 de milioane de euro pentru Gareth Bale de la Real Madrid, potrivit GSP. Mai mult,.

Povestea lui Gareth Bale, vitezistul pentru care Real Madrid va plati 120 de milioane de euro. Galezul mai scump ca Ronaldo a fost campion la atletism

Jucatorul galez Gareth Bale este de cateva saptamani bune pe primele pagini de sport din Anglia, Spania si chiar intreaga lume.

Real Madrid si Tottenham s-au inteles: Gareth Bale va ajunge pe Santiago Bernabeu in schimbul a 120 de milioane de euro

Gareth Bale este tot mai aproape de a deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului, Real Madrid si Tottenham ajungand la un acord, informeaza presa iberica. In schimbul galezului, vicecampioana Spaniei va plati 120 de milioane de euro.

VIDEO Gareth Bale cel mai letal om de gol din istorie

Adjectivul letal nu are grad de comparatie, dar Gareth Bale schimba regulile gramaticii. Si pe ale fotbalului. Everything he touches it transforms into goal, spun englezii. Noi spunem: Everything he touches it transforms into GOLD. Un jucator fantastic, cum nu s-a mai vazut niciodata. Nici Ronaldo, nici Messi si nici nimeni nu reusesc asemenea goluri. Are un sut fantastic, pus mereu langa bara. Depaseste din preluare si fuga adversari pe banda rulanta. Apoi se duce pe la marginea marginea careului si executa portarul cu un stang absolut fantastic. Si mai da si cu dreptul. Ce poate fi mai simplu decat atat? Loviturile libere sunt magistrare. Daca ajunge la Real Madrid si o tine tot asa, va ajunge o legenda. Mai jos aveti doua clipuri video, unul cu Top 5 goluri Bale printre care si un hattrick pe locul 3, trei goluri parca trase la indigo contra lui Inter) si pentru cine are timp toate golurile lui din sezonul 2012/2013.

Cinci medalii pentru Romania la GIMNASTICA, la Jocurile Mondiale de la Cali.

Romania a cucerit cinci medalii- doua medalii de aur si trei de argint- la Jocurile Mondiale de la Cali Columbia), la gimnastica aerobica, relateaza Agerpres. Corina Constantin a castigat aurul la individual feminin, cu 21,450 puncte, devansandu-le in finala pe Sara Moreno Spania), 21,400 p, si Liubov Gazov Austria), 21,100 p. A doua medalie de aur a fost cucerita la perechi, de Bianca Becze si Marius Petruse, cu 20,450 puncte, la egalitate cu Spania si Franta. O medalie de argint a fost .

Presedintele CJ Sibiu vrea un director general cu experienta de cinci ani pentru aeroportul local

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, anuntat ca isi doreste un nou director cu experienta de cinci ani in aeroporturi, care au fost pe profit. Ioan Cindrea, impreuna cu toti cei 30 de consilieri au votat vineri, intr-o sedinta extraordinara, comisia care va selecta membrii Consiliului de Administratie, dar mai ales pe noul director al Aeroportului International, care trebuie sa aduca mai multe curse si sa dezvolte transportul de marfuri din zona Cargo.

SUA: Amenda de 17 milioane de dolari pentru Ford, din cauza unor intarzieri in rechemarea unor masini in service

Compania Ford a fost amendata in SUA cu 17,35 milioane de dolari pentru ca a rechemat tarziu in service aproape 500. 000 de vehicule de teren Escape, dupa descoperirea unei probleme la pedala de acceleratie,.

TGN a semnat un contract de 21,84 milioane de lei pentru reparatii la o conducta de gaze

Asocierea firmelor Trustul de Instalatii si Constructii, Condmag Brasov simbol COMI) si Gazproiect a semnat cu societatea Transgaz Medias TGN) un contract in valoare de 21,84 milioane de lei, pentru lucrari de reparatii la o conducta de gaze.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )