Libnet.ro
UNICEF

06:15

17.000 de euro pentru icoana semnata de Arsenie Boca Licitatie record pentru arta sacra

Hotnews Hotnews,
 17.000 de euro pentru icoana semnata de Arsenie Boca Licitatie record pentru arta sacra

Icoana pe glaja Maica Domnului indurerata, semnata de parintele Arsenie Boca, a fost adjudecata aseara, in cadrul Licitatiei de Arta Sacra, pentru 17. 000 de euro, fiind cea mai disputata piesa a evenimentului. Peste 30 de pasionati de arta sacra si colectionari au fost interesati de piesa de colectie, oferind, timp de 15 minute, 49 de pasi de licitatie. Raritatea absoluta, aparuta in piata romaneasca de arta, a avut un pret de pornire de doar 350 de euro. continuă pe Hotnews

Icoana pe glaja semnata Arsenie Boca, raritate absoluta, a fost adjudecata la Artmark pentru 17.000 de euro

Icoana pe glaja, Maica Domnului indurerata, raritate absoluta, cu semnatura lui Arsenie Boca, a fost adjudecata, miercuri, online, la Artmark, in cadrul Licitatiei de Craciun - Arta Sacra.

Icoana semnata de parintele Arsenie Boca, vanduta pentru mii de euro la licitatie

Icoana pe glaja Maica Domnului indurerata, semnata de parintele Arsenie Boca, a fost adjudecata aseara, in cadrul Licitatiei de Arta Sacra, pentru 17. 000 de euro, de la un pret de pornire de 350 de euro.

Amazon, amendat cu peste un miliard de euro pentru abuz de pozitie dominanta in Italia

Autoritatea pentru Competitie din Italia a amendat joi grupul Amazon. com cu 1,128 miliarde de euro, pentru ca gigantul american a profitat de pozitia sa dominanta pentru a promova propriile sale operatiuni de logistica in detrimentul competitorilor, transmite Reuters.

VIDEO. Fonduri europene de max. 100.000 Euro pentru tineri fermieri si pentru cei care au peste 40 de ani

Fondurile europene pentru tineri fermieri vor creste de la maximum 70. 000 de euro fiecare la 100. 000 de euro, granturi de aceeasi valoare urmand sa fie disponibile si de romanii care au peste 40 de ani si vor sa se instaleze la sate si sa dezvolte afaceri in agricultura, prin noua Politica Agricola Comuna PAC) 2021-2027, a declarat, pentru HotNews. ro, europarlamentarul Daniel Buda, vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura din Parlamentul European.

Fonduri europene disponibile: Continua inscrierile la cateva finantari, de 589 milioane euro, pentru fermieri

Fermierii din Romania se mai pot inscrie, teoretic, pana pe 25 ianuarie 2022 la cateva linii de finantare din cadrul submasurii 4. 1 a Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR), la care au mai ramas sume necheltuite inca, de 589 milioane euro.

CE: 2,9 milioane de euro pentru transportul unor bolnavi de COVID si a unor echipe medicale

Comisia Europeana a alocat peste 2,9 milioane de euro si a contribuit la transportul unor pacienti afectati de COVID-19 si al unor echipe medicale din statele membre, printre care si Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )