Libnet.ro
UNICEF

13:00

JO 2016, handbal (f): Romania vs Norvegia 27-28/ La mana Angolei

Hotnews Hotnews,
 JO 2016, handbal (f): Romania vs Norvegia 27-28/ La mana Angolei

Echipa nationala de handbal feminin a Norvegiei a jucat in multe momente la o alta viteza fata de formatia Romaniei, nordicele castigand meciul din Grupa A de la Jocurile Olimpice cu 28-27. Fetele noastre au luptat, au avut atitudinea corespunzatoare, insa calificarea in sferturile competitiei depinde doar de Angola - echipa care trebuie sa invinga Spania, pentru ca Neagu, Ungureanu si compania sa ramana la Olimpiada. continuă pe Hotnews

LIVE Rio 2016: Romania-Norvegia in meciul decisiv pentru sferturi

Romania are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

LIVE Rio 2016: Romania-Norvegia in meciul decisiv pentru sferturi (22:40)

Romania are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

JO 2016, handbal (f): Romania - Spania 24-21/ Victorie superba a tricolorelor - In carti pentru calificarea in sferturi

In minutul 36, nationala de handbal feminin a Romaniei conducea Spania cu 17-11, iar totul parea in grafic pentru fetele lui Tomas Ryde. A urmat insa o cadere pe un fond de relaxare in urmatoarele 11 minute, iar ibericele au ajuns sa conduca cu 19-18. Finalul de meci a fost unul dramatic, insa Paula Ungureanu a fost inca o data incredibila, reusind sa inchida poarta din situatii foarte grele. Tricolorele s-au impus cu 24-21, dupa o partida interzisa cardiacilor. In ultimul meci din Grupa A, Romania se va duela, duminica, cu Norvegia.

JO 2016 - Handbal feminin: Victorie foarte importanta pentru Romania, 24-21 cu Spania

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins formatia Spaniei cu scorul de 24-21 13-11), vineri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si pastreaza sanse de calificare in sferturile de finala, infomeaza Agerpres. Tricolorele, in revenire de forma dupa debutul ratat de turneu, sunt la a doua victorie si mai au nevoie de macar un egal in fata Norvegiei, campioana europeana, mondiala si olimpica, in ultimul joc, pentru a continua competitia.

JO 2016, Handbal (f): Muntenegru, vicecampioana olimpica, eliminata din competitie (fara victorie la Rio de Janeiro)

Echipa de handbal feminin a Muntenegrului, vicecampioana olimpica, a pierdut toate meciurile din grupa A de la Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce duminica a fost depasita si de Brazilia, scor 29-23, sustine News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3187 seconds )