Libnet.ro
UNICEF

09:01

2016- Traian Basescu presedinte al Republicii Moldova inainte de Reunire?

Adevărul Adevărul,
2016- Traian Basescu presedinte al Republicii Moldova inainte de Reunire?

Dragi prieteni, va invit la o dezbatere. Plecand de la faptul ca istoria tinde sa se repete, dar si de conjunctura interna si internationala favorabila, exista premize serioase ca proiectul de tara lansat de catre presedintele Traian Basescu sa fie dus la indeplinire chiar de el. continuă pe Adevărul

Traian Basescu face apologia unirii cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara, ca sansa Republicii Moldova de a ajunge in Uniunea Europeana este unirea cu Romania,.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica (VIDEO)

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

ANALIZA Ce sanse are Traian Basescu sa resusciteze PMP. Ce spun specialistii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cursul unei intalniri a Partidului Miscarea Populara, ca din toamna s-ar putea inscrie in formatiunea pe care a pastorit-o de la infiintare. Anuntul a fost cu atat mai surprinzator cu cat, pana de curand, Basescu refuza varianta unei implicari formale in partid.

Traian Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi. PNL, un partid molusca

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, a procedat corect cerand Parlamentului reexaminarea Codului Fiscal, intrucat reducerea de TVA trebuie sa fie ponderata, el acuzand inconsecventa liberalilor pe.

Traian Basescu: PNL-ul este un partid molusca. isi agita coloana vertebrala in functie de vantul care bate de la Cotroceni sau de oriunde

Fostul presedinte, Traian Basescu, a adus critici PNL-ului in cadrul unui discurs de la Alba Iulia, spunand ca este un partid mult mai flexibil si fara coloana vertebrala, spre deosebire de PDL-ul pe care l-a.

Traian Basescu: Din pacate, in momentul de fata avem prea multi judecatori timorati, ei trebuie incurajati

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca, in momentul de fata, sunt prea multi judecatori timorati, care trebuie incurajati sa fie de acord sau nu cu rechizitoriile procurorilor, adaugand ca a vazut destule astfel de documente care sunt editoriale, fara probe.

Traian Basescu: Din pacate, in momentul de fata avem prea multi judecatori timorati iar unele rechizitorii sunt editoriale

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca in momentul de fata sunt prea multi judecatori timorati, iar unele rechizitorii ale procurorilor sunt editoriale, relateaza Agerpres.

Traian Basescu: Medicii ar trebui sa fie angajati ai spitalelor, nu ai statului

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara PMP), ca o noua lege a sanatatii este mai mult decat necesara, sustinand ca medicii ar.

Traian Basescu si-a inecat amarul de la Alba in tuica si visinata

Traian Basescu a fost invitat intr-un sat din Alba la o sarbatoare locala. Fostul presedinte si-a alinat durerea provocata de huiduieli cu tuica si visinata. Basescu nu a ratat niciun cort cu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )