Libnet.ro
UNICEF

08:46

JO 2018: Programul de marti al sportivilor romani

Hotnews Hotnews,
 JO 2018: Programul de marti al sportivilor romani

Timea Lorincz schi fond), Alin Florin Cioanca schi fond) si Raluca Stramaturaru sanie) vor concura marti, in probele din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang. Dupa primele doua manse ale probei de sanie, Raluca Stramaturaru ocupa locul 10. continuă pe Hotnews

JO 2018: Programul de luni al sportivilor romani

In a patra zi de la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna 2018 9-25 februarie) vor putea fi vazuti patru sportivi romani. Ania Caill schi alpin - slalom urias), Raluca Stramaturaru sanie, simplu feminin), Cornel Puchianu biatlon - 12,5 km urmarire masculin) si Daniela Haralambie sarituri cu schiurile - trambulina normala) vor evolua luni, la PyeongChang.

JO 2018: Programul zilei de sambata al sportivilor romani

Patru sportivi romani vor debuta la JO 2018 sambata, zi in care vor fi acorde si primele medalii. Timea Lorincz schi fond), Valentin Cretu, Andrei Turea sanie) si Eva Tofalvi biatlon) vor putea fi vazuti in a doua zi a competitiei de la PyeongChang.

Rezultatele sportivilor romani la PyeongChang

Urmariti in aceasta pagina, actualizat zilnic, rezultatele obtinute de cei 28 de reprezentanti ai Romaniei la Jocurile Olimpice de Iarna PyeongChang 2018.

JO 2018: Programul zilei de duminica al sportivilor romani

Sapte sportivi romani vor evolua duminica, la Jocurile Olimpice de la PyeongChang 9-25 februarie), in concursurile de schi fond, sanie si biatlon. Primul care va lua startul va fi Paul Constantin Pepene, in proba de schiatlon masculin 15 km stil clasic + 15 km stil liber), de la ora 8:15. Competitiile pot fi urmarite in direct pe Eurosport si TVR.

JO 2018: Programul zilei de luni, 12 februarie

Opt medalii de aur se vor acorda luni 12 februarie), in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang Coreea de Sud): la snowboard slopestyle feminin), patinaj artistic proba pe echipe), schi alpin slalom urias feminin), biatlon urmarire feminin si masculin), patinaj viteza 1. 500 m feminin), sarituri cu schiurile individual feminin) si schi acrobatic movile masculin).

Jocurile Olimpice de iarna 2018: Programul competitiilor de luni

Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang Coreea de Sud) se desfasoara intre 9 si 25 februarie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )