Libnet.ro
UNICEF

17:00

IN 2021 Biofarm vizeaza investitii de 47,4 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2021 Biofarm vizeaza investitii de 47,4 milioane de lei

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Biofarm din data de 26 aprilie s-a incheiat, printre altele, cu aprobarea repartizarii profitului net realizat in anul 2020 si a dividendului brut de 0,022 lei actiune. continuă pe Ziarul Bursa

IN 2021 Biofarm vizeaza investitii de 47,4 milioane de lei

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Biofarm din data de 26 aprilie s-a incheiat, printre altele, cu aprobarea repartizarii profitului net realizat in anul 2020 si a dividendului brut de 0,022 lei actiune.

BVB Tranzactii de 80,8 milioane lei, peste cele din sedinta anterioara

Cresteri pe linie pentru indici Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la 80,85 milioane lei, peste cea din sedinta anterioara, de 59,6 milioane lei, cel mai mare aport, de 30,6 milioane lei, venind din parte schimburilor cu titlurile Fondul Proprietatea FP). Actiunile fondului inchis de investitii au incheiat ziua a 1,71 lei, in crestere cu 1,18%.

Uztel Ploiesti a avut anul trecut pierderi de 11,6 milioane lei

Uztel Ploiesti, producator de utilaj petrolier, a avut anul trecut pierderi de 11,6 milioane lei si o cifra de afaceri de 35,27 milioane lei, potrivit indicatorilor aprobati in Adunarea Generala a Actionarilor,.

Plan de investitii de 5 milioane de euro alocate de Mozaik Investments pentru a sustine dezvoltarea grupului Flavours

In ciuda crizei provocate de pandemie, Mozaik Investments da un semnal de incredere si optimism in mediul de afaceri si in sectorul HoReCa prin semnarea unui parteneriat cu grupul Flavours, sustinut de un plan de investitii de 5 milioane de euro destinat exclusiv expansiunii grupului. Astfel, se continua strategia de consolidare si crestere pe urmatorii 2 ani a grupului, prin dezvoltarea tuturor brandurilor din portofoliu: Stradale - lantul de restaurante fast-casual, Mitzu - lantul de cafenele deschise in tandem cu Stradale, si Flavours - divizia de catering a grupului, repere cunoscute in piata HoReCa, pentru segmentele de food and events, conform unui comunicat remis redactiei.

Trangaz va distribui dividende de 95,8 milioane lei

Randament brut de 2,8% Actionarii Transgaz TGN) au aprobat, in adunarea de ieri, propunerea conducerii companiei ca, din profitul anului trecut, de 175 milioane de lei, suma de 95,84 milioane de lei sa mearga catre dividende, restul fiind surse proprii de finantare, se arata intr-un raport al transportatorului de gaze naturale remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romgaz va distribui dividende de 690 milioane lei

Randament brut de 5,5% Actionarii Romgaz Medias SNG) au aprobat distributia a 689,9 milioane de lei ca dividende, suma provenita atat din profitul anului trecut cat si din rezultatul reportat, a anuntat ieri producatorul de gaze naturale printr-un raport remis operatorului pietei noastre de capital.

Primaria Capitalei mai face un pas pentru acordarea unui ajutor de 3 milioane lei pentru sectorul cultural independent

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a discutat marti schema de ajutor de stat pentru finantarea Programului Sustinem Sectorul Cultural Independent in Bucuresti, in valoare de circa 3 milioane lei. Primarul general, Nicusor Dan, a declarat ca s-a obtinut acordul Consiliului Concurentei si o prima verificare de la Comisia Europeana urmand sa se obtina acordul Comisiei Europene.

Primaria Sectorului 4 va folosifonduri europene in valoare de 51 de milioane de lei pentru a achizitiona tablete si kit-uri pentru predare online

Primaria Sectorului 4 al Capitalei a anuntat miercuri ca a fost semnat un contract de finantare europeana in valoare de 51 de milioane de lei pentru un proiect ce prevede modernizarea infrastructurii de invatamant. Potrivit institutiei in scurt timp urmeaza sa fie demarate procedurile de achizitie publica a aproximativ 30. 000 de tablete si 1030 de kit-uri pentru predare on-line.

Raluca Turcan: Am prelungit perioada pentru care platim creantele salariale pentru minerii din Valea Jiului. Au fost achitate deja 43 de milioane lei

Guvernul aprelungit cu inca o lunaperioada pentru care acopera creantele salariale ale minerilor din Valea Jiului, a anuntat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, Am prelungit ast.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )