Libnet.ro
UNICEF

14:00

38 de localuri de scoala din Teleorman nu au autorizatie de securitate la incendiu

Adevărul Adevărul,
38 de localuri de scoala din Teleorman nu au autorizatie de securitate la incendiu

38 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant au nevoie de autorizatie de securitate la incendiu, potrivit adjunctului inspectiei de prevenire care coordoneaza activitatea de avizare - autorizare din cadrul ISU AD Ghica, Gheorghe Bacanu. continuă pe Adevărul

Directoarele si o invatatoare de la o scoala din Galati, amendate pentru discriminarea unei fetite cu Sindromul Asperger

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a amendat mai multe persoane de la o scoala din Galati pentru discriminare activa si pasiva in cazul unei fetite cu Sindrom Asperger, fiind vizate invatatoarea copilului, dar si conducerea unitatii scolare, transmite Agerpres.

RISE Project: Tel Drum - latifundiarul din Teleorman

Firma Tel Drum, ai carei actionari secreti au legatura cu Liviu Dragnea, este unul dintre cei mai importanti proprietari si concesionari de terenuri si imobile din sudul Romaniei, dezvaluie o ancheta realizata de RISE Project.

Copilul scos dintr-un put din Teleorman a fost externat. Starea lui este buna, mananca, rade, vorbeste si se joaca (medic)

Copilul de un an si opt luni scos din put a fost externat, miercuri, din Spitalul Grigore Alexandrescu, dupa ce medicii au stabilit ca starea acestuia este buna, iar acum poate sa manance, rade, vorbeste si se joaca, a declarat, pentru news. ro, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Raluca Alexandru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )