Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mircea Dusa: Alegerile parlamentare vor fi in 2 decembrie. Sedinta Guvernului pe aceasta tema va fi la 1 septembrie

Hotnews Hotnews,
Mircea Dusa: Alegerile parlamentare vor fi in 2 decembrie. Sedinta Guvernului pe aceasta tema va fi la 1 septembrie

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat ca alegerile parlamentare vor avea loc in data de 2 decembrie, Guvernul urmand sa ia hotararile legate de organizarea scrutinului in sedinta din 1 septembrie, relateaza agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Duşa a anunţat alegerile parlamentare pe 2 decembrie

Prezent la o emisiune TV, Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor, a declarat că alegerile parlamentare vor avea loc în data de 2 decembrie.

Alegerile parlamentare din ţara noastră vor fi pe 2 decembrie

Alegerile parlamentare se vor desfăşura pe 2 decembrie, iar Guvernul va lua decizia legată de organizarea scrutinului în şedinţa din 1 septembrie, a anunţat ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, conform surselor de presă.

Mircea Dusa: Nu am cerut ancheta la Jandarmeria Bucuresti, ci clarificari

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a afirmat sambata ca a cerut clarificari si nu o ancheta la Jandarmeria Bucuresti pentru modul in care a fost redactat comunicatul referitor la masurile contra protestarilor care ar fi incalcat legea la mitingurile de marti si miercuri din Piata Universitatii.

Ministrul Mircea Dusa a comandat o ancheta la Jandarmeria Capitalei, in urma masurilor luate impotriva protestatarilor din Piata Universitatii

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a dispus o ancheta la Jandarmeria Bucuresti, cei care au anuntat faptul ca circa 60 de protestatari sunt cercetati pentru blocarea drumului sau distrugere urmand a fi sanctionati.

Ministrul Mircea Dusa a dispus o ancheta la Jandarmeria Capitalei, dupa comunicatul privind masurile luate impotriva protestatarilor din Piata Universitatii

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a dispus o ancheta la nivelul Jandarmeriei Bucuresti legata de comunicatul de presa in care se anunta ca aproximativ 60 de protestatari sunt cercetati pentru blocarea drumului sau distrugere, precizand ca, in urma verificarilor, & ;va lua masurile de rigoare& ;.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )