Libnet.ro
UNICEF

07:00

Abanda: Begu este clar mai bine clasata decat mine. Prima reactie a jucatoarei-surpriza a Canadei

România Liberă România Liberă,
Abanda: Begu este clar mai bine clasata decat mine. Prima reactie a jucatoarei-surpriza a Canadei

Francoise Abanda, 260 WTA, a declarat, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, in primul meci de Fed Cup dintre Romania si Canada, ca romanca este clar o jucatoare de un nivel superior. Dupa victoria sa, Canada conduce cu scorul de 1-0. continuă pe România Liberă

Mai bine saraci, decat sa munceasca! intr-o comuna din Valcea, asistatii social refuza locurile de munca: Munca e grea, iar salariile mici

Mai bine la mila statului, decat sa munceasca. Asistatii social dintr-o comuna din Valcea refuza locurile de munca oferite de o fabrica de confectii si prefera sa traiasca in saracie. Explicatia.

Bentley si Porsche, masini mai putin fiabile decat rivalii ieftini

Multe marci auto ar spune ca un produs mai scump este si mai bun decat unul ieftin, insa nu pare a fi asa, reiese dintr-un studiu realizat de britanici, care sunt mai multumiti de fiabilitatea masinilor de volum, scrie cnbc. com .

Unde ii puteti admira lucrarile lui Matei Serban, unul dintre cei mai bine vanduti artisti romani contemporani

Motiv de bucurie pentru bucurestenii iubitori de arta! In perioada 18 aprilie - 30 aprilie 2015, galeria de arta ArtXpert Bucuresti prezinta expozitia Exquisite Works, semnata de pictorul Matei Serban.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model de pe planeta, a defilat pentru ultima oara pe catwalk (VIDEO)

Cel mai bine platit model de pe planeta, Gisele Bundchen, a defilat pentru ultima oara, incheindu-si cariera de 20 de ani pe catwalk, informeaza Daily Mail. in cadrul saptamanii modei de la Sao Paulo, frumoasa.

Semnal de alarma de Ziua Mondiala a Hemofiliei. Romanii cu hemofilie primesc de trei ori mai putin tratament decat bulgarii

Ziua Mondiala a Hemofiliei este marcata astazi, 17 aprilie. Cu aceasta ocazie, la Hanul lui Manuc din Bucuresti, a avut loc o masa rotunda la care au participat atat bolnavi, dar si cadre medicale. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Romana de Hemeofilie, condusa de gorjeanul Daniel Andrei.

Radiografie: Care sunt cele mai bine platite si mai cautate joburi in Romania

Piata muncii din Romania a devenit tot mai dinamica: din ce in ce mai multe joburi sunt scoase la concurs pe Internet, iar femeile cauta mai mult locuri de munca considerate in trecut fiind masculine, in timp ce barbatii se orienteaza spre domenii feminizate.

Radiografie: Care sunt cele mai bine platite si mai cautate joburi

Piata muncii din Romania a devenit tot mai dinamica: din ce in ce mai multe joburi sunt scoase la concurs pe Internet, iar femeile cauta mai mult locuri de munca considerate in trecut fiind masculine, in timp ce barbatii se orienteaza spre domenii feminizate.

Reghecampf nu are emotii in privinta titlului: Steaua are valoare. Este cea mai puternica

Laurentiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, considera ca echipa din Ghencea ramane favorita la titlu in pofida pierderii de teren in fata celor de la ASA Tg. Mures. De la un avans de sapte puncte, Steaua mai pastreaza doar doua dupa ce in ultimele doua etape a obtinut un singur punct.

Un seism de 5,6 magnitudine s-a produs in Cipru: Este cel mai puternic cutremur inregistrat in insula in ultimii 16 ani

Un cutremur de 5,6 magnitudine s-a produs miercuri in Cipru, acesta fiind cel mai puternic seism inregistrat in insula in ultimii 16 ani, informeaza AFP. Cutremurul s-a produs la ora locala 11,25 08,25 GMT) si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )