Libnet.ro
UNICEF

09:15

Accident in Capitala: Doua persoane au ajuns la spital

B1 B1,
Accident in Capitala: Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident care s-a produs pe bulevardul Iuliu Maniu din capitala, informeaza Brigada Rutiera Bucuresti, potrivit Agerpres. continuă pe B1

FOTO Accident grav la Corbii Mari. Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier. Potrivit Politiei este vorba de o patrundere pe contrasens.

Ambulanta SMURD implicata intr-un accident in timpul misiunii. Un paramedic a ajuns la spital

Echipajul de prim-ajutor se deplasa la un caz medical, cand autoutilitara a fost lovita in plin de un sofer neatent.

Zece persoane au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate un TIR si un autobuz cu muncitori, in zona industriala a Aradului

Zece persoane au fost ranite, joi noapte, intr-un accident produs in zona industriala a municipiului Arad, fiind implicate un TIR si un autobuz care transporta muncitori iesiti din schimb. Cele zece victime au rani minore, spun reprezentantii ISU Arad, insa vor fi transportate la spital.

Franta: Focuri de arma in fata unei moschei Doua persoane au fost ranite

Focuri de arma au fost trase la o moschee din Brest, in nord-vestul Frantei, iar doua persoane au fost ranite, viata acestora nefiind in pericol, au spus surse apropiate anchetei, relateaza AFP.

Mures: Doua persoane, retinute in dosarul privind contrabanda cu tigarete

Doua persoane, un barbat si o femeie, au fost retinute joi in dosarul privind contrabanda cu tigaret.

Presedintele Consiliului de Administratie al Universitatii Titu Maiorescu din Capitala si doua cadre didactice au fost retinuti

Presedintele Universitatii Titu Maiorescu, Iosif Urs, a fost retinut de procurori. Alaturi de el au fost retinute si doua cadre didactice din aceeasi institutie de invatamant, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Motivul pentru care o tanara a fost ucisa in cartierul rezidential din Bragadiru. Politistii au arestat doua persoane

O tanara a fost ucisa la inceputul saptamanii, mobilul crimei fiind jaful. Crima a fost descoperita joi, 27 iunie 2019, de un tanar in varsta de 23 ani, care ii plimba tinerei cainele. Vineri-seara, un barbat in varsta de 26 ani, un cunoscut al celui care a descoperit crima, a fost retinut de politisti in civil in statiunea Mamaia. Si tanarul de 23 de ani a fost retinut ulterior.

Atac armat in Franta! Doua persoane au fost impuscate in fata unei moschei

Doi oameni au fost impuscati intr-o moschee din Franta, iar la scurt timp atacatorul a fost gasit mort. Atacatorul a deschis focul pe masura ce oamenii ieseau din moscheea din vestul Frantei, potrivit .

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )