Libnet.ro
UNICEF

10:45

Accident grav in Cluj. O persoana a murit si alta a fost grav ranita dupa ce masina in care erau a fost lovita de tren

Antena3 Antena3,
Accident grav in Cluj. O persoana a murit si alta a fost grav ranita dupa ce masina in care erau a fost lovita de tren

Accident cumplit la Cluj! Un mort si un ranit grav dupa ce masina lor a fost lovita de o locomotiva. O persoana in varsta de 72 de ani a murit si alta a fost ranita grav dupa ce masina in care. continuă pe Antena3

Atac armat la Strasbourg. O persoana a murit si trei au fost ranite

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. O persoana ar fi murit si alte trei au fost ranite, potrivit rapoartelor preliminare.

Accident groaznic pe E85. O persoana a murit iar masina s-a rupt in doua in copacul in care a intrat

Tragicul eveniment rutier a avut loc luni dimineata, in jurul orei 4. 30, in localitatea Nicolae Balcescu, din judetul Bacau.

VIDEO Atac armat la Strasbourg. Cel putin o persoana a murit si 6 au fost ranite. Atacatorul inca nu a fost prins

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. O persoana ar fi murit si alte sase au fost ranite, potrivit rapoartelor preliminare, scriu Reuters si BBC.

VIDEO Atac armat la Targul de Craciun de la Strasbourg. Cel putin doua persoane au murit si 11 au fost ranite. Atacatorul inca nu a fost prins

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. Doua persoane au murit si alte 11 au fost ranite, potrivit ministrului francez de Interne, citat de Reuters si BBC.

UPDATE VIDEO Atac armat la Strasbourg. Cel putin 4 persoane au murit si 11 au fost ranite. Atacatorul inca nu a fost prins

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. Patru persoane au murit si alte 11 au fost ranite, potrivit Reuters si BBC.

Accident grav pe DN 1. Doi agenti de politie au fost raniti

Doi politisti au fost raniti intr-un accident ce s-a petrecut duminica pe DN 1, la iesirea din Porumbacu de Jos spre Brasov. Accidentul s-a petrecut dupa coliziunea a doua autoturisme. La fata.

Accident grav in Bucuresti! Doi politisti au ajuns la spital

Doi agenti de politie din cadrul Politiei Capitalei au ajuns la spital dupa ce autospeciala in care se aflau a fost lovita lateral de catre un alt autoturism, anunta Brigada Rutiera a Capitalei. Masina de.

UPDATE VIDEO Atac armat la Strasbourg. Cel putin 3 persoane au murit si mai multe au fost ranite. Atacatorul inca nu a fost prins

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. 3 persoane au murit si alte 12 au fost ranite, potrivit ministrului francez de Interne Christophe Castaner, citat de Le Figaro si Le Parisien.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )